![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa inveti sa-i accepti cu bune si rele. Dar de sa-i judeci si sa-i scanezi de greseli si neputinte? Cine are timp de asta cu parintii care imbatranesc? :) Intelegeti-va acum si iubiti-va cand inca mai sunt pe pamant;oricum cand vor muri nu-ti vei aminti decat momentele frumoase si vei suferi mult si te vei invinovati ca nu ai petrecut mai mult timp in compania lor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fiecare dată când stau mai mult cu ei, îmi doresc să plec cât mai repede. Când sunt departe, îmi pot aduce aminte de lucrurile bune. Față în față, avem de escaladat diferențele de opinii. |
|
|||
|
|||
![]()
„Și dușmanii omului casnicii lui.” Matei 10-36
|
|
||||
|
||||
![]()
Annyta, eu cred ca parintii tai sunt foarte mandri de tine, de faptul ca te-ai realizat profesional, dar neavand o perseptiva duhovniceasca nu reusesc sa se bucure cu adevarat de acest lucru.
In multe cazuri comunicarea dintre copii si parinti este una deficitara, mai ales cand valorile lor difera si vad lucrurile diferit. Cred ca singura solutie este sa-i suporti asa cum sunt, de schimbat sigur nu se vor schimba. Ei se vor obisnui cu tine, cu faptul ca vrei sa traiesti altfel viata si chiar daca nu le convine acest lucru, nu vor avea ce face. Poate suna putin necrestineste, dar tinand cont ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, cred ca nu gresesti daca le ascunzi anumite lucruri, pentru a pastra pacea si o atmosfera cat mai relaxata. Cand nu poti avea o relatie deschisa, sincera, calda cu parintii este o mare durere, este si asta un fel de cruce. |
|
||||
|
||||
![]()
Annyta, cand am citit mesajul tau..parca era scris de mine.Nu esti singura persoana intr-o situatie asa de ..delicata. Nu pot sa-ti spun decat "rabdare, rabdare, rabdare". Conform experientei proprii iti spun ca nu exista nici o solutie "perfecta". Bine ca stai in alta localitate.Construieste-ti momentele tale de bucurie si profita de ele la maxim.Oricum pe ei nu o sa-i multumesti niciodata, indiferent ce faci. Cu cat inainteaza in varsta cu atit sunt mai dificili.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
E si situatia inversa ,cand parintii nu pot comunica cu copiii pe acest subiect ,credinta
Unde e iubire se poate ajunge la o intelegere ,mai sunt destule de discutat cu cei dragi Sunt familii unde copiii si-au adus parintii la biserica ,i-au ajutat in drumul spre mantuire. |
|