![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Eu cred ca asa a perceput ea lucrul asta, nu ca "nu o trage inima" sa fie mama. Desigur, si tu ai dreptate cand spui ca fetitele au nevoie de o mama si da, poate sa fie mama lor, pentru cel putin inca 10 ani pana "isi vor lua zborul" si fara sa "atenteze" la memoria mamei lor biologice. Citat:
In Biserica Ortodoxa se casatoresc oameni intre care este si mai mult de 10 ani diferenta, fara sa se faca mare caz de asta, si din cate stiu nu exista o interdictie expresa care sa necesite dezlegare speciala de la episcop sau mai stiu eu ce chestie iesita din comun. Parintii, stim cum sunt: "vai a fost casatorit". Daca era divortat, intelegeam cat de cat, desi nici asa nu ne putem pripi cu judecata. Dar ce vina are ca i-a murit sotia? E un deces suspect, a fost arestat preventiv, juddecat, achitat la limita? E un om rau, betiv, drogat, ce are? E drept, este o situatie care comporta si riscuri specifice diferentei de varsta, dar cred ca mai multe sanse are un astfel de cuplu, in care macar unul din cei doi este mai copt la minte decat cand ambii sunt tineri care se casatoresc mai degraba din motivele specifice varstei, ca sa zic asa. Citat:
` Citat:
Nu, nu trebuie sa o uite si nici nu trebuie sa o inlocuiasca, li se poate explica frumos sau cel mai bine demonstra cu fapta ca este loc si pentru o a doua mama in viata lor. Citat:
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Diferenta intre Paraclis si Acatist | andrutza151 | Rugaciuni | 2 | 03.03.2011 10:18:18 |
Inselarea intre soti | ionut12 | Generalitati | 5 | 25.11.2010 13:46:46 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
|