Citat:
În prealabil postat de aubergine
Am înțeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conștiință curată și mă ocup în continuare să salvez animale", a declarat femeia.
Revoltator! Sa spui as ceva!Are constiinta curata, criminala!
|
Citeva lovituri de nunceag peste mecla, uter si sale, si apoi lasata peste noapte intr-un tarc cu caini. Garantat ca devine brusc lucida si iubitoare de semeni a doua zi dimineata. Desigur, daca o mai apuca. Nu ca ar fi o mare paguba de o idioata criminala din culpa.
Uite, de asta iubesc eu justitia medievala: pentru ca erau pedepse infamante, publice si cumva personalizate pe vina si vinovat. Era o justitie VIE. Si ma refer la tot evul mediu, nu doar la partea ortodoxa sau catolica, sau protestanta, sau in genere euro-crestina de atunci. Nu. Era o intelegere mai naturala a relatiei sacre dintre Facator, fiinta muritoare si Dreptate. Nu ca in justitia burgheza de acum, rece, clonata, idioata si profund ipocrita si manipulativa politic.
Dumnezeu sa il odihneasca in Rai pe bietul puiut ucis de haite!
P. S. Nu imi sariti in cap, va rog. Cineva care zice de moartea, si ce moarte! a unui copil "asta a fost", merita exact ce am zis eu.
Yasmina, stii cit te apreciez. Come to your senses! Ia gindeste-te: ce copii ar minca de unde maninca cainii?!?!? Evident ca acei caini maidanezi au locul lor de haleala, de unde nu maninca vreun caine cu stapin, si in mod normal insotit de acesta. Babele si alte nefe...ricite din bloc au avut grija sa puna la vedere vasul cu apa si tava cu haleala. Chiar si pe cineva ca tine te-a corupt Occidentul cu excesiva si ipocrita grija de fiinte vii? Vin sa distruga natura altora, dar fac legi scelerate, in care animalul e pe piedestal!
Am cautat in toate Bibliile pe care le am, de la Peshitta la NIV si de la Cornilescu la Anania, unde s-ar putea interpreta ca Domnul ne cere sa iubim cainii/animalele din sfera noastra in genere, ca pe noi insine sau mai mult. Nu am gasit, si asta pentru ca Dumnezeu e un Dumnezeu al Intelepciunii, intre multe altele. Iar Ala este un dumnezeu al nebuniei, intre multe altele.