![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca subiectul cainii vagabonzi nu se va epuiza niciodata, datorita acestor mari inimosi, mari crestini, iubitorii de caini vagabonzi.
Pacat ca mai exista si restul, criminalii pacatosi din care cauza nu pot trai saracutii caini si nici respectivii iubitori. Last edited by aubergine; 22.06.2014 at 22:57:38. |
|
|
||||
|
||||
|
SUNT UN CRIMINAL!
NU vreau maidanezi! NU vreau să-mi văd COPIII victime! NU vreau patrupede în loc de bipede, chiar dacă sunt "pet-uri". Vreau ca iubitorii de patrupede să ia aceste animăluțe pe la "acăsucăle" lor, să le crească, să le "omenească", "să le bine-fugărească"și să nu-mi taxeze veniturile pentru perpetuarea lor! Dacă nu sunt în stare să procreeze, au tot dreptul să-și găseasă semeni întru Univers, cosmos pentru viitoarele întâlniri de gradul III!!! P.S. De fapt, asta e problema: ce ne facem cu dacă ar fi inteligență într-un cap de dog-cat-hot-dog?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|