Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2013, 22:42:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru ca pe terenul tau, nu ai dat de o epidemie sau un caz acut de infectie.
Deci facem din ignoranta, regula.
Epidemie avreunei boli eradicate și care nu mai prezintă riscuri sau care e tratabilă dacă se contactează boala?

Citat:
Aiurea. Posteaza daca stii ceva concret in acest sens.
Am postat, ignori și acum îmi ceri să postezi ceva concret.

Citat:
Si mai bine sa-l lasam pe par. Iustin sa se odihneasca in pace, destul au facut ce au facut altii din el cu pasapoarte, cipuri, etc.
Să înțeleg că părintele nu a avut putere de discernământ? Păi cum rămâne cu IPS care e în viață...și cu el fac alții ce vor?

Citat:
Daca ai gama ta preferata de duhovnici, filtrati dupa criteriul antivaccinism, nu e de mirare.
Te-am rugat să nu mai deformezi ideile în stilul tău caracteristic. Am spus că pe cei ce i-am cercetat mi-au dat un răspuns și nu că i-am cercetat după un anumit criteriu. Bineînțeles că pe cei ce i-am adus ca argument i-am căutat ca după acest criteriu. Ar fi fost cumlmea să-ți postez ideea unuia pro vaccin.

Citat:
Iarasi transformam experienta personala si ignoranta, in regula.
De ce să fie regulă? E doar o opinie. Te obligă cineva să o adopți sau să devină regulă pentru tine?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2013, 00:10:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Epidemie avreunei boli eradicate și care nu mai prezintă riscuri sau care e tratabilă dacă se contactează boala?
Nu toate sunt eradicate cum iti place tie sa crezi.
Multe sunt doar tinute sub control datorita vaccinarii.
A se vedea reparatia difteriei in fosta Uniune Sovietica dupa ce vaccinarea antidifterica a fost redusa.

Tratamentul depinde de doi factori:
1. capacitatea omului de a recunoaste in timp util o situatie medicala grava
2. disponibilitatea sistemului medical

Prima e compromisa pentru ca multi sunt inculti medical, tu inclusiv. Vor tine copilul acasa pana cand simptomele se vor agrava, cei ca tine tratandu-l "naturist" si atunci poate fi prea tarziu.
A doua, pentru ca nu toti au "Salvarea" la poarta in 5 minute sau spitalul la 10 minute cu taxiul.
In plus, in cazul unei epidemii care poate sa insemne mii de cazuri la nivelul unui judet, e indoielnic ca toi vor primi asistenta medicala de calitate si in timp util.

Citat:
Să înțeleg că părintele nu a avut putere de discernământ? Păi cum rămâne cu IPS care e în viață...și cu el fac alții ce vor?
Ajungem si acolo.

Citat:
Bineînțeles că pe cei ce i-am adus ca argument i-am căutat ca după acest criteriu. Ar fi fost cumlmea să-ți postez ideea unuia pro vaccin.
Bine ca recunosti ipocrizia macar.
Macar nu mai generaliza zicand "pastorii nostri".

Citat:
De ce să fie regulă? E doar o opinie. Te obligă cineva să o adopți sau să devină regulă pentru tine?
Tu incerci sa promovezi un caz particular si fericit datorita conjuncturii, int-un argument antivaccinist.
Nu e vorba daca inghit eu sau nu galusca, ca sunt sigur ca nu duce lumea lipsa de prosti care sa o faca, ideea este ca in fatza unei persoane inteligente, devii astfel ridicol
Sau probabil ca preferi mai degraba 10 orbi care sa aplaude chiorul decat sa vezi limpede.
Vechi 25.09.2013, 00:26:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Prima e compromisa pentru ca multi sunt inculti medical, tu inclusiv. Vor tine copilul acasa pana cand simptomele se vor agrava, cei ca tine tratandu-l "naturist" si atunci poate fi prea tarziu.
Te-am rugat să nu mai distorsionezi idelie. Am spus și repet prevenție naturistă și nu tratament...unde am vorbit de tratament naturist la un copil?

Citat:
Macar nu mai generaliza zicand "pastorii nostri".
Vezi în ce context era discuția.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2013, 12:25:46
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

"Cine nu e cu noi, e impotriva noastra. "
Reply With Quote
Vechi 26.09.2013, 12:47:31
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Dobrin, ți-am scris un mesaj pe privat.
Locul unor lămuriri, acum, e acolo și nu aici.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38