![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am postat, ignori și acum îmi ceri să postezi ceva concret. Citat:
![]() Citat:
![]() De ce să fie regulă? E doar o opinie. Te obligă cineva să o adopți sau să devină regulă pentru tine? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe sunt doar tinute sub control datorita vaccinarii. A se vedea reparatia difteriei in fosta Uniune Sovietica dupa ce vaccinarea antidifterica a fost redusa. Tratamentul depinde de doi factori: 1. capacitatea omului de a recunoaste in timp util o situatie medicala grava 2. disponibilitatea sistemului medical Prima e compromisa pentru ca multi sunt inculti medical, tu inclusiv. Vor tine copilul acasa pana cand simptomele se vor agrava, cei ca tine tratandu-l "naturist" si atunci poate fi prea tarziu. A doua, pentru ca nu toti au "Salvarea" la poarta in 5 minute sau spitalul la 10 minute cu taxiul. In plus, in cazul unei epidemii care poate sa insemne mii de cazuri la nivelul unui judet, e indoielnic ca toi vor primi asistenta medicala de calitate si in timp util. Citat:
Citat:
Macar nu mai generaliza zicand "pastorii nostri". Citat:
Nu e vorba daca inghit eu sau nu galusca, ca sunt sigur ca nu duce lumea lipsa de prosti care sa o faca, ideea este ca in fatza unei persoane inteligente, devii astfel ridicol Sau probabil ca preferi mai degraba 10 orbi care sa aplaude chiorul decat sa vezi limpede.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi în ce context era discuția. |
|
||||
|
||||
![]()
"Cine nu e cu noi, e impotriva noastra. "
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobrin, ți-am scris un mesaj pe privat.
Locul unor lămuriri, acum, e acolo și nu aici. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|