Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2013, 16:34:21
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Îîîî??? Nu am știut că există așa un animal!

Aici la grădina zoologică din Huachipa am văzut un furnicar și a fost o apariție cam ciudată pentru mine. Interesante arătări pe planeta Pămînt și cît de puține am văzut!
Off-topic: Eheeei, era asa frumos inainte de potop, cind traiau numitii Pyrotherium, Megatherium si Megatapirus. Daca traiau in zilele noastre, aia priveliste: tapir cit autobuzul...lenes terestru, cit un elefant actual...si pseudo-elefantul ala de pyrother, cu o mecla tare haioasa. Cred cu tarie ca megafauna si primitivismul tehnologic, combinat cu o natura practic neatinsa in general, au fost puternice unelte divine de smerire a trufasei fiinte umane cazute. Totul s-a prabusit cind blestematii de ingeri cazuti au fugit din ceruri pe pamnint, facind legamint intre ei (prima blestematie masonica, atunci a aparut cloaca numita "Fratia Sarpelui") si dind oamenilor tehnologie inalta, cu care cretinii aia orgoliosi si fraieriti care au fost stramosi nostrii cei mai indepartati au exterminat megafauna, schimbat clima si ridicat porcariile alea cica misterioase de piramide si megaliti, in toata lumea, din Egipt, pina in Tiahuanaco (extrapolez si eu pe baza Cartii lui Enoch).
On-topic: ce bine ar fi daca asprele rinduieli de postire de la athoniti, rusi si gruzini ar fi normative in toate autocefaliile ortodoxe!
Florin-Ionut, iti cer un sfat: subsemnatul, chiar acum bea a nu stiu cita suta de cana mare de 2 litri cu compot de prune fara zahar. De cam o luna, aproape doar asta beau/maninc. Ce parere ai? Multumesc.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine mai tine post negru?! Daniel_7 Generalitati 55 09.02.2018 17:29:45
post negru tigruta25 Generalitati 20 14.09.2014 01:38:17
Postul negru bogdanc Sfintele Pasti - Invierea Domnului 20 04.05.2013 15:39:27
post negru cristina mioara Generalitati 28 29.07.2011 13:40:19
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12