Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Îîîî??? Nu am știut că există așa un animal!
Aici la grădina zoo logică  din Huachipa am văzut un furnicar și a fost o apariție cam ciudată pentru mine. Interesante arătări pe planeta Pămînt și cît de puține am văzut!
|
Off-topic: Eheeei, era asa frumos inainte de potop, cind traiau numitii Pyrotherium, Megatherium si Megatapirus. Daca traiau in zilele noastre, aia priveliste: tapir cit autobuzul...lenes terestru, cit un elefant actual...si pseudo-elefantul ala de pyrother, cu o mecla tare haioasa. Cred cu tarie ca megafauna si primitivismul tehnologic, combinat cu o natura practic neatinsa in general, au fost puternice unelte divine de smerire a trufasei fiinte umane cazute. Totul s-a prabusit cind blestematii de ingeri cazuti au fugit din ceruri pe pamnint, facind legamint intre ei (prima blestematie masonica, atunci a aparut cloaca numita "Fratia Sarpelui") si dind oamenilor tehnologie inalta, cu care cretinii aia orgoliosi si fraieriti care au fost stramosi nostrii cei mai indepartati au exterminat megafauna, schimbat clima si ridicat porcariile alea cica misterioase de piramide si megaliti, in toata lumea, din Egipt, pina in Tiahuanaco (extrapolez si eu pe baza Cartii lui Enoch).
On-topic: ce bine ar fi daca asprele rinduieli de postire de la athoniti, rusi si gruzini ar fi normative in toate autocefaliile ortodoxe!
Florin-Ionut, iti cer un sfat: subsemnatul, chiar acum bea a nu stiu cita suta de cana mare de 2 litri cu compot de prune fara zahar. De cam o luna, aproape doar asta beau/maninc. Ce parere ai? Multumesc.