Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2013, 12:30:44
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Alin, se numeste metoda observatiei. Cea mai buna metoda de a afla ceva fara sa pui intrebari.
Studiul in sine, chestionarele aplicate, mai exact sunt din aria psihologiei.
Ce notite am in plus fata de studiul in sine, care a fost prezentat, am obtinut prin simpla si banala metoda a observatiei. Exact metoda aia prin care poti afla multe din jurul tau, daca chiar vrei si ai o atentia distributiva buna.

1. Studiul nu-l public, pentru ca nu il am eu personal. Am notitele mele obtinute in plus, scrise intr-un caiet uitat de vreme.
2. Daca l-as publica, l-as publica in varianta finala pentru prezentare, care nu contine chiar tot. De varianta aia pot face rost, da nu va intereseaza un studiu facut de cineva care studiaza o stiinta in care majoritatea sunt atei (cum zicea cineva intr-un al thread).
3. Nu am de ce sa iti demonstrez tie ceva. Ma crezi, bine, nu ma crezi, iarasi bine. Nu ma afecteaza.

Dar ai putea frumos si tu a folosesti metoda asta a observatiei in lumea din jurul tau, o lume ortodoxa pe care o crezi atat de buna si perfecta, sa-ti dai seama ca nu-i totul asa de alb cum ai tu impresia. E gri; mai inchis sau mai deschis, dar e GRI.

Multi pentru mine poate inseamna putini pentru tine. Asa ca o dau inainte cu multi. Multi fata de cum ar fi normal, dar da, termenul de normal e un termen la fel e relativ ca si termenul meu de multi.
Asa ca intelegi ce si cat vrei prin multi si prin normal.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei mirela1990 Generalitati 2 26.10.2010 22:48:36
Pana la ce data? Qquasar Nunta 3 01.11.2008 15:03:02
TELEVIZIUNEA ORTODOXA PANA CAND VOM ASTEPTA? dorinel78 Biserica Ortodoxa si Massmedia 57 20.07.2007 17:16:00