![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Alin, se numeste metoda observatiei. Cea mai buna metoda de a afla ceva fara sa pui intrebari.
Studiul in sine, chestionarele aplicate, mai exact sunt din aria psihologiei. Ce notite am in plus fata de studiul in sine, care a fost prezentat, am obtinut prin simpla si banala metoda a observatiei. Exact metoda aia prin care poti afla multe din jurul tau, daca chiar vrei si ai o atentia distributiva buna. 1. Studiul nu-l public, pentru ca nu il am eu personal. Am notitele mele obtinute in plus, scrise intr-un caiet uitat de vreme. 2. Daca l-as publica, l-as publica in varianta finala pentru prezentare, care nu contine chiar tot. De varianta aia pot face rost, da nu va intereseaza un studiu facut de cineva care studiaza o stiinta in care majoritatea sunt atei (cum zicea cineva intr-un al thread). 3. Nu am de ce sa iti demonstrez tie ceva. Ma crezi, bine, nu ma crezi, iarasi bine. Nu ma afecteaza. Dar ai putea frumos si tu a folosesti metoda asta a observatiei in lumea din jurul tau, o lume ortodoxa pe care o crezi atat de buna si perfecta, sa-ti dai seama ca nu-i totul asa de alb cum ai tu impresia. E gri; mai inchis sau mai deschis, dar e GRI. Multi pentru mine poate inseamna putini pentru tine. Asa ca o dau inainte cu multi. Multi fata de cum ar fi normal, dar da, termenul de normal e un termen la fel e relativ ca si termenul meu de multi. Asa ca intelegi ce si cat vrei prin multi si prin normal. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 22:48:36 |
Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 15:03:02 |
TELEVIZIUNEA ORTODOXA PANA CAND VOM ASTEPTA? | dorinel78 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 57 | 20.07.2007 17:16:00 |
|