![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
hihi,
Se apropie din nou perioada aceea a anului, in care 2 saptamani o sa fie dominat siteul de subiectul, si o sa reciclam aceleasi 3 "studii" in care copiii de gradinita vor sa omoare oameni deoarece sunt costumati in fantome, si bagam multa oculta si desigur, indignare Domne'. Abia astept. Stati sa fac floricele. O sa fie amuzant.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 16.10.2013 at 22:41:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit ce s-a scris anii trecuti... Din puctul meu e vedere...aberatii...la amble tabere. Dar si eu pot sa zis niste aberatii la fel sau poate mult mi mari. Pana la urma Haloweenul e aberatie, chiar daca mi se pare o chestie super funny. Si sincer, nu cred ca copiii, care se costumeaza si pleaca "la colindat" dupa bomboane se gandesc ca e sarbatoare satanica sau pagana. Se gandesc doar ca se vor distra cu prietenii si colegii si isi pot pune imaginatia la lucru sa-si fac costumele, care, nici nu trebuie neaparat sa fie demonice.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu numa' că poți să zici aberații, da' nici nu te sfiești s-o faci.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si noi faceam la scoala petrecere de halloween si carnaval dar cu costume frumoase nu grotesti chiar daca erau si vrajitoare (care oricum exista in povestile pt copii ca si zmeii, ursitoarele,balaurii) deci 2 petreceri cu costume si am amintiri foarte frumoase. nici nu ne trecea prin minte ce s-a scris in posturile celelalte, eram doar entuziasmati de eveniment si de dulciuri:)
halloweenul este oricum o prostie , ca si valentine's day 2 inventii imprumutate de peste ocean.
|
||||
|
||||
![]()
in aproximativ 70% din cazuri da. Sun sigura ca, copiii nu se gandesc ce fel de sarbatoare e, sau daca macar e sarbatoare, atat timp cat au prilejul sa se distreze, sa manance bomboane si sa isi puna imainatia la contributie pentru costumele alea si pentru decoratiuni.
Am facut practica intr-o scoala, clasele 1-4, si am prins si halloweenul si am vazut cum e. Majoritatea copiilor nici nu stiu ce fel de sarbatoare . Stiu ca vine de la americani si ca au ocazia sa se costumeze in ce vor ei. Au fost printele, fructe, animale, cavaleri din evul mediu dar si "Dracula", vrajitoare, pisici negre si altele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In urma unui extemporal dat elevilor de clasa a IV-a intr-o scoala americana, la intrebarea: “Cum ati vrea sa serbati Halloween-ul?”, 80% dintre ei au raspuns: “as vrea sa omor pe cineva”. Da, se scriu multe aberatii...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indiferent de ce parte lucreaza.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impotriva Halloween-ului | C.tin | Vrajitoria | 37 | 01.03.2017 12:56:53 |
'Pagini din istoria neamului romanesc' | Laura19 | Generalitati | 43 | 25.06.2013 12:31:16 |
Portul popular/traditional romanesc | zaharia_2009 | Generalitati | 32 | 03.09.2012 16:54:30 |
B.O.R. = MAICA SPIRITUALA A NEAMULUI ROMANESC | Blanca | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 06.08.2008 18:51:45 |
Abecedar romanesc | z3nn | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 11.03.2007 23:32:22 |
|