![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La mine situatia e un pic diferita: deznadajdia vine din faptul ca desi actionez cu toata hotararea si fermitatea atunci cand imi place intradevar de cineva (nu sunt genul de om retras sau timid- imi place sa socializez, sa ies in targ cu prietenii, sa joc fotbal, petrecerile im plac, etc), totusi parca nimic nu se leaga............desi caut si ma zbat nici o ocazie nu se iveste, de care sa pot profita........ Totusi ca sa fiu cinstit pana la capat- si aici I multumesc Lui Dumnezeu- macar o data in viata am iubit cu adevarat pe cineva. Doar ca au fost momente cand m-am intrebat ""De ce Doamne ??"" Cu toate ca m-am rugat ca sa fiu cu accea persoana, si nu numai atat- am si actionat prin fapte concrete in sensul asta, totusi degeaba.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Numai bine va doresc!
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca nu este cazul sa "ne repezim" sa o certam asa!
Ea sufera!...aici nu mai conteaza vinovatii, are duhovnic, se spovedeste...acolo se disputa vinovatiile...nu este o persoana atee, ci doar suparata si speriata de propria existenta! Noi suntem aici ca s-o iubim, macar sa incercam, si s-o ajutam, cum putem fiecare... Dar daca ea , Gabriela are un zbucium sufletesc, un razboi, sau chiar si "o cadere"....care dintre noi nu a avut? Eu zic sa ne mobilizam cumva si s-o intarim, daca se poate, sufleteste. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Multumesc, si numai bine va doresc si eu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara!
De aceste frumoase zile de toamna, de soarele bland si stralucitor, de culorile superbe ale frumnzelor, galbui, rosiatice, maronii...unele verzi!...muzica ce ne incanta, zborul indecis al unui fluture, lectura unei carti...daca se poate cu incarcatura spirituala, sau macar de cultura generala...un pranz gatit cu atentie si dragoste... Sa privim cu atenti ceea ce se intampla in vecinatatea noastra!...Un copil se naste, altul zambeste, un bolnav grav de cancer spera sa se insanatoseasca...amintirea clipelor frumoase pe care ni le-a daruit Dzeu si viata, putine sau multe...invocarea numelui lui Dzeu...toate acestea plus multe altele, care se cer "vazute"...ne pot face viata "mai frumoasa"... TREBUIE DOAR SA PRIVIM CU ATENTIE IN JUR!