![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu ce este dragostea, dar stiu ce nu este dragostea.
Acolo unde e dragoste se simte si se vede. Unde nu e ii simti lipsa. Exista si o ipocrizie "ortodoxa", care seamana cu cea a fariseilor de pe vremuri. Nu ma consider imun la ea. Dar se poate remarca usor. Eu si persoane apropiate mie am simtit-o pe pielea mea. |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate te razbuni pe cine nu trebuie.
Pe tine in primul rand.
|
|||
|
|||
|
Are dreptate partial Yannaras in cartea lui Contra religiei in anumite aspecte.
Unul din acele aspecte este si acesta al "suficientei" ortodoxe si al fatarniciei ortodoxe. Ne doare cand trebuie sa privim realitatea in fata, dar aceasta ipocrizie si suficienta sterila ii indeparteaza de biserica si pe eterodocsi. Si ne vom mira poate ca la judecata din urma multi din alte credinte vor intra in rai inaintea noastra, care ne batem cu pumnii in piept si ne credem buricul pamantului. |
|
|
|||
|
|||
|
La fatarnicia ta te-ai gandit? Ca daca te-ai fi gandit, n-ai fi asa grabit sa vorbesti despre a altora si mai ales sa-i judeci asa pripit si in masa si mai ales sa-ti proiectezi propriile patimi/probleme asupra lor.
|
|||
|
|||
|
Oho, am si eu destula.
|
|
|