Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2013, 13:27:58
dormarunt65 dormarunt65 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.11.2013
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Stati putin. Deci voi cinstiti tot ziua a saptea,
doar ca aceea pica sambata, deoarece saptamana incepe cu Duminica?

sau e prea dimineata si nu am inteles eu bine?
Ziua a saptea este, atat pentru adventisti cat si pentru ortodocsi, ziua de sambata (de la sabat=odihna), deoarece duminica este ziua intaia. O spune Biblia ortodoxa, o spune si calendarul ortodox, o spune si catehismul ortodox. Daca vreti va dau indicii directe.

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Dar voi cinstiti invierea Domnului?(intreb pentru ca, chiar nu stiu)
Sigur ca cinstim invierea Domnului. O facem asa cum spune Sfanta Scriptura (vedeti, spre ex: 1 Corinteni cap 15, incepand cu versetul 12). Nicaieri in Scriptura, Invierea Domnului nu a fost cinstita sarbatorind o zi anume. De altfel, Cel Inviat nu a spus nimic despre sarbatorirea unei zile (desi a avut timp de 40 de zile, pana la inaltare, sa ne dea aceasta invatatura).

Un lucru este clar: singura zi a saptamanii binecuvantate si sfintite de Dumnezeu, scrisa in piatra de Insuri Dumnezeu, pazita de Hristos si Sfintii Apostoli este ziua a saptea. La fel de clar este faptul ca aceasta zi este sambata. Cine pazeste o alta zi (desi stie care este ziua sfintita de Dumnezeu), este un impotrivitor.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32