![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Parintele Mihail: Problema actelor cu cip, care urmeaza sa vina, stim cu totii ca nu sunt bune… Parintele Arsenie: Parinte draga, mai intai [ca] se face zgomot prea devreme. Zgomotul asta este in favoarea dusmanului. Mi-a placut raspunsul Patriarhului Greciei: miroase a 666 in ce fac astilalti. Raspunsul meu e asta: eu n-as primi asa ceva."' http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ea-dusmanului/ Last edited by antoniap; 24.11.2013 at 14:42:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 14:38:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul spuselor, ca a fost la inceput ecumenist si ca a fost manipulat de ecumenisti, nu merita comentata. Stim care a fost primul raspuns al parintelui in legatura cu problema, anume ca e un zgomot prea devreme din care nu profita decat dusmanul. Mai stim si ce a urmat: drumurile lui Roncea etc. pe la el ca sa-l intoarca la o parere contrara. E regretabil. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii credinciosi din pacate, care daca nu au altceva mai bun de facut, se ocupa cu "frecatul la cap" al duhovnicilor pe asemenea teme.
Dar nu numai ca ii freaca la cap, dar le si prezinta informatiile intr-un mod trunchiat si ii tocesc la creier pana zic cum vor ei. Asemenea oameni sunt fie oameni cu interese oculte, fie oameni suferinzi la bibilica, ca sa ma exprim bland. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu esti in masura sa stabilesti vinovatiile calugarilor. Insusi Dumnezeu procedeaza cu duritate atunci cand nu doreste sa facem ceva. Cineva isi rupe un picior si nu mai urca intr-un avion care apoi se prabuseste. Am multe astfel de exemple. |
|
|||
|
|||
![]()
Au fost si multi duhovnici care au zis ca NU e lepadare documentul cu cip.
cateva exemple : Arsenie Papacioc, Dionisie de la Colciu, Rafail Noica, Efrem Filotheitul, parintele Porfirie, Teofil Paraian si multi altii. Acestia sunt toti in gresala ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e lepadare, dar precede lepadarea...
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti murim. Batrinetea precede moartea. Totusi, daca cineva prezinta cit mai multa vreme vigoarea juvenila, asta nu inseamna ca nu va muri. Nu e prepecete, e diversiune. Asta incerc sa zic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e de dorit a ne adormi constiinta. Ca ar fi "diversiune" este strict parerea ta, dar eu nu sunt de acord cu ea.
Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 15:28:35. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|