![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Prima intrebare este daca acele somnifere pe care le ia au fost prescrise de un medic sau nu? Si daca este supravegheat de vreun doctor modul in care le ia?
Pt ca este foarte periculos sa ia calmante, asa, de capul ei, fara sa ii fi fost prescrise (si supravegheat de un doctor)! Se poate ajunge la situatii tragice. De aceea felul in care ai putea tu s-o ajuti ar fi sa o convingi sa mearga la un medic care sa ia cunostiinta de toate aceste lucruri pe care le descrii tu aici, sa o vada, sa stea de vorba cu ea, sa ii afle suferinta, sa verifice ce calmante ia si sa ii dea tratamentul care trebuie ca sa o ajute Citat:
Oare nu ar fi mai firesc si eficient sa vorbesti intai cu tine insati si sa iti dai un sfat eficient tie, referitor la suferinta ta legata de ea? Caci atunci cand te vei cunoaste tu pe tine si vei invata cum sa iti stapanesti/gestionezi tu gandurile, starile interioare, anxietatea ta, trairile emotiilor tale (ref la ea), abea atunci vei avea potentiale sfaturi pt ea.
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 26.11.2013 at 23:28:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
raspunsul la intrebarea 1 : nu cred ca i le-a dat medicul, daca nu ma insel a luat ceva de genu diazepam, ca vrea sa doarma sa nu se mai gandeasca la nimic; pentru intrebarea 2 : exact, nu pot vorbi eficient cu ea pentru ca a) este mama, deci nu putem fi obiectivi, si b) din cauza sentimentelor mele, emotiilor, si trairilor mele, care sunt in legatura cu ea nu as putea deloc vedea clar, si nici nu as utea sa o ajut. |
|