![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da' de unde sti tu ca nu se vor casatori? Pacate avem toti destule, poate unele mai mari decat alea. Am zis si o repet, depinde de fiecare in parte, e mentalitate, de personalitate, de morala, de sentimente. N pot sa vin sa zic ca gata, sigur se casatoresc ca au aut contact intm dupa 2-3-4 ani de la relatie. Nu. Dar nic nu pot sa vin sa zic ca sunt sortiti esecului. |
|
|
||||
|
||||
|
EU n-am zis că știu.
Dar există oricând posibilitatea, pentru că în viața pământească avem doar DOUĂ certitudini: că ne-am născut aici și că vom trece dincolo. ATÂT!
|
||||
|
||||
|
corect spus...
|
|
|
|||
|
|||
|
Pardon, ca este un dincolo, nu ai certitudinea, daca e sa o iei asa.
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Dincolo" de viața asta pământească. Ce poate fi orice, inclusiv nimic, "dacă e să o iei așa".
|
|||
|
|||
|
in sfarsit ,Dragos!! observi si tu logica....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar din cele care ajung totusi la casatorie, mai bine de jumatate ajung la divort in cativa ani? Nu am cifrele exacte dar este destul de logic ca astfel de curg lucrurile. Chestie de psihologie.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 21:09:21 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 |
| Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 20:42:24 |
| Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 22:30:02 |
|
|