![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Toate se vor legate de subiect dar trebuie sa cauti cu lupa printre ploaia de cuvinte sa gasesti un argument si cu toata bunavointa si multa transpiratie cand l-ai gasit este pirpiriu tare si deja pe jumatate mort.
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. mulțumesc pentru atenția ce-mi acorzi totuși ,căutând cu lupa aia după argument! :))) aici ai fost de milioane!! keep going ! |
|
|
|||
|
|||
|
Antonia, nu-i face jocul lui Alin în ping-pongul ăsta de ironii de 2 lei! e o capcană miștoul lui, nu vezi?!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau ma rog, daca si tu le gasesti ca fiind ironice...e bun, inseamna ca facem progrese.
|
|||
|
|||
|
"facem" ăsta e pus din top!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma prefac ca nu vad, ca doar mi-a zis ca sunt ipocrita. Pacatul lui daca procedeaza asa. Partea proasta e ca multi tineri gandesc ca el. Si cad in capcane din nestiinta. Au impresia ca sunt la moda, ca sunt mai smecheri daca au cip. E cineva mai smecher decat ei, din pacate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca mai sus.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.12.2013 at 23:35:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar uite ce zice Apostolul Pavel:“Incercati-va pe voi insiva, cercetati-va daca sunteti in credinta. Oare nu va cunoasteti voi pe voi insiva ca Hristos Iisus este intru voi? Ci afara numai daca nu sunteti netrebnici“. DIFERENȚA e în inima fiecăruia... dacă este în ea Harul? Că dacă nu-l avem, putem să găsim mii de probleme și să ne dăm tot atâtea răspunsuri, că atunci când se va ivi situatia, tot ne vom lepada. Pot sa stiu că prin actele biometrice inseamnă că mă las prinsă în world wide web (plasă) adică o țeapă de zile mari, dar dacă ma va parasi Harul Sfantului Duh risc să mă lepăd până îmi întind ăștia plasa... Deci? mai ai lupa? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 12.10.2010 00:02:47 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
|
|