![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu vrea sa stie de parinti si de sora, negresit existe cauze evidente ale acestui efect. Nu ai ce face, lasa-l sa isi traiesca fericirea! Asa ca opinie crestineasca in a face totusi ceva, cauta un preot destul de vestit intru reusitele celor ce au apelat la mijlocirea lui si expunei problema pentru a mijloci si problema voastra a tuturor celor implicati, spre o rezovare cu folos pentru toata lumea. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum, a aprins lumanari si nu s-a intamplat nimic, nu s-a dat Dumnezeu peste cap sa ne implineasca dorintele, CHIAR daca am aprins lumnari?
Asa ceva nu se poate!
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand nu iti este cumnata si in al doilea rand nu trebuie sa facem "contracte" cu Dumnezeu prin faptele noastre. Cand vrem sa obtinem ajutorul lui Dumnezeu trebuie sa avem credinta incat sa depasim speranta si sa eliminam orice rau din viata noastra care ar sta intre noi si Dumnezeu!
Spovedanie sincera, completa, rugaciune staruitoare, participarea la sfintele slujbe, rabdare... citirea unor carti ziditoare de suflet ca sa intelegi purtarea de grija a lui Dumnezeu. Iti recomand cartea Despre rugaciune- Cuviosul Paisie Aghioritul Rugaciunea trebuie facuta cu durere, smerenie. Aprinderea lumanarilor este benefica dar nu suficienta! |
|
||||
|
||||
![]()
O prietena apropiata a fost in trecut exact in aceeasi situatie. Dar nici ea si nici parintii ei, in special mama, nu o placeau pe iubita fratelui. Se plangeau ca este asa si pe dincolo, ca face si drege si aveau o parerea proasta despre ea. Era o situatie extrem de tensionata. Lucrurile s-au schimbat atunci cand fratele s-a despartit de iubita lui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu sa iti spun pentru ca nu am cunoscut-o (pe iubita fratelui...), ne-am vazut o singura data la un botez si atunci foarte putin. In prezent fratele prietenei are o alta iubita de care familia tot nu este incantata, motive se gasesc... Dar ca regula generala am observat ca foarte rar soacra este incantata de nora si ai dreptate ca sunt multe cazuri in care parintii isi baga nasul in realtiile copiilor si fac mult rau. O prietena imi spunea: am un sot deosebit, copii minunati, dar in schimb am o soacra... :-(((
|
|