![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este vorba de conformare, vroiam să îi demonstrez că habar nu are nimic despre Teoria Evoluției, ca și tine de altfel și marea majoritate de pe acest forum.
Îndrăzniți să susține-ți că nu sunt dovezi, că nu există experimente etc, dar de unde să știți despre ele dacă nu a-ți depus efortul să deschideți o carte. Am citit biblia și deocamdată primul volum din filocalia, o să dureze până trec peste toate 12 volume dacă o voi face, mi-am cam pierdut interesul deocamdată.
|
||||
|
||||
![]()
Unde-i maimuța aia de s-a transformat în omușor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aoleu! sper ca alea "reparate" astfel sunt compuri cu winblows pe ele! In alta ordine de idei, o intrebare pentru evo fanatici: de cite ori trebuie sa pocnesc de perete o nochie primitiva ca sa devina un iphone? A, nu evolueaza? Deci e chestie de evolutia ideii la producator? Oau. Pai atunci de ce nu admiteti asta cu privire la universul viu care ne inconjoara? Un Nimravis e mai asemanator cu un Felis decit o masina din 1914 cu bolizii de astazi. |
|
|||
|
|||
![]()
Trilobitii erau tare tiscosi. Daca Dumnezeu ma va mintui, as vrea sa ii pup pe ochisorii lor compusi si deja perfectionati in Rai.
Nu a existat o vreme a proto-ochiului. Oy vey, ce ti-e si cu indoctrinarea a la Sagan, Dawkins, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un articol postat de atei ieri in categoria STIINTA pe saitul ProTV are urmatorul titlu: "Faraonul egiptean Tutankhamon a fost mumificat cu penisul in erectie pentru a combate monoteismul" http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/f...noteismul.html Probabil ca ateii au folosit acest articol ca argument suprem impotriva creationistilor ... e clar cat sunt de jalnici. Last edited by Mandea77; 06.01.2014 at 13:13:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
De vorbit ”a-m” mai vorbi, da' după ce avem despre ce.
|
|||
|
|||
![]()
Evolutionismul presupune o adaptare continua la mediul inconjurator, din pacate, oricat de multe dovezi apar zilnic in favoarea creationismului, ateii militanti se pare ca vor avea soarta dinozaurilor.
Ne vorbesc de evolutie fara sa evolueze, ne vorbesc de adaptare fara sa se adapteze, ne vorbesc de matematica fiind niste submediocri la mate, ne propun filme pe care nu au avut rabdarea sa le vada si nici nu au inteles mare lucru din ele, se sprijina pe stiinta si nu au legatura cu mediul academic ... cum putem sa-i numim pe acestia ? Probabil, fanatici religiosi, religia lor fiind stiinta ? :)) Last edited by Mandea77; 06.01.2014 at 11:19:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Amistad, desi ai dreptate, din pacate nu prea ai cu cine sa "comunici". Probabil vei observa ca pe acest forum "creationist" sunt foarte multi atei, sectanti, protestanti si simpatizanti catolici care se dau drept crestini si ne dau lectii de evolutionism.
|
|