![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai inteles gresit si rolul Molitfelor. Ele intr-adevar se citesc doar demonizatilor sau celor cu probleme mai serioase. Pentru ceilalti exista Taina Sf Maslu, Taina Spovedanie, Taina Sf Impartasanii, particilarea la Sf Liturghie...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cea mai importanta este Sfanta Liturghie , fara de care celelalte isi pierd din puterea harica fara aceasta . Multi sunt "indemnati" sa participe mai mult la Sfantul Maslu , spre exemplu ! Gresit , extrem de gresit , caci minimalizarea Sfintei Liturghii este cea mai mare gresala , de "neiertat " !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pana iti raspunde Lucian , iti spun cu siguranta ca multi din cei care intra pe acest forum , ocolesc Sfanta Liturghie Duminica , caci neavand "inspiratie de moment" , posteaza de multe ori la ore cand in toate Bisericile noastre se oficiaza Sfanta Liturghie , si atunci ma intreb ce-i in mintea , dar mai ales in sufletul unui astfel de crestin ortodox !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by aubergine; 07.01.2014 at 23:35:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu fim rai! Oare noi am mers la Sf Liturghie, dintotdeauna? Uitam ca si noi am fost candva ca cei pe care Dumnezeu inca ii mai asteapta cu rabdare. Si-asa, daca privim in interiorul nostru cu toata sinceritatea, vom descoperi ca de cele mai multe ori, desi am fost acolo, mintea hoinarea, scana si punea etichete celor care "cantau la cobza" cand faceau semnul crucii, sau nu ingenuncheau cand toti o faceau, sau aveau imbracaminte nepotrivita, sau nu cunosteau bunul mers al slujbei, sau uitau sa-si inchida telefonul, sau... sau... E adevarat, multe dintre ele ne tulbura si ajungem sa gandim foarte urat, in ciuda faptului ca suntem intr-un loc unde se presupune ca... ne iubim!... Cat timp inca nu ne putem rupe de "critica", inseamna ca mai avem mult de lucrat cu noi insine! Cand totusi simtim ca ceva ne tulbura, sa lasam privirea in jos si sa ne rugam. Pentru noi si pentru cei ce ne tulbura! Curand vom simti diferenta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ma indoiesc ca am atatea cunostinte si doar eu cunosc astfel de oameni si ceilati nu.