![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, si eu cred ca stia mai multe decat toti aia de acolo, ( din pacate nici noi nu suntem prea bine pregatiti si e vina noastra ). Are un stil agresiv dar eu cred ca are dreptate, multe lucruri azi sunt mai mult ideologie decat stiinta si n-au produs nimic util pentru omenire. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, eu am fost Carambul (si mai sunt). Nu m-am putut abtine. :)
Omul e super tare cel putin la Cosmologie. Si ce e mai important aia habar nu aveau de cosmologie. Stiau ei ceva ceva dar pe plan general erau varza. Toti. Si totusi sustin sus si tare Big-Bangul fara sa stie prea multe despre el. Chiar am citit atent topicul. Si eu eram varza in cosmologie, dar dupa ce l-am citit am invatat cate ceva. De aceea il recomand oricui, cel putiin pentru cultura generala se merita citit. E foarte interesant si am spus, demoleaza,Big-Bangul. Last edited by Amistad; 04.01.2014 at 10:07:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar, a "combatut" toate teoriile cosmologice fara un argument propriu si, mai ales, fara sa scrie o formula. In schimb sustine ca pamantul este fix:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici pe topic nu a apucat ca a fost banat. Dar pe forumul scientia a demontat Big-Bangul numai cu argumente stiintifice. Citeste topicul ala cand ai timp si o sa inveti si cosmologie cu ocazia asta. Deci dupa ce am citit topicul ala si am invatat si eu ceva cosmologie am realizat ca nu poti sa cunosti cosmologie si sa fii de acord cu Big-Bang. Vezi clar ca este un non-sens, un afront adus logicii si stiintei. Cei care o sustin in continuare o fac din alte motive, in principal materiale, si nicidecum stiintifice.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit o chestie spusa de Lawrence Krauss in 2005 :
"But when you look at CMB map, you also see that the structure that is observed, is in fact, in a weird way, correlated with the plane of the earth around the sun. Is this Copernicus coming back to haunt us? That's crazy. We're looking out at the whole universe. There's no way there should be a correlation of structure with our motion of the earth around the sun — the plane of the earth around the sun — the ecliptic. That would say we are truly the center of the universe. The new results are either telling us that all of science is wrong and we're the center of the universe, or maybe the data is imply incorrect, or maybe it's telling us there's something weird about the microwave background results and that maybe, maybe there's something wrong with our theories on the larger scales. And of course as a theorist I'm certainly hoping it's the latter, because I want theory to be wrong, not right, because if it's wrong there's still work left for the rest of us." Sigur ca isi doreste ca datele sau teoriile lor sa fie gresite, pentru ca altfel ar insemna ca suntem chiar in centru. ![]() Se pare ca oamenii de stiinta au numit aceasta "anomalie" "axa raului" ( axis of evil ), si a fost confirmata de mai multe observatii, dintre care una chiar in acest an. Nu e curios felul in care gandesc ? De ce urasc atat de mult ideea ca am putea fi chiar in centru ? Iata si un alt articol din 2009 : "The European Space Agency's recently launched Planck space telescope might settle the issue when it makes the most sensitive maps yet of the CMB. Until then, the axis of evil continues to terrorise us." Din pacate pentru ei si Planck a confirmat " anomalia" . Dar de unde anume vine teroarea ? De cand a devenit mai importanta in stiinta credinta ta ca lucrurile arata intr-un anumit fel decat ce observi ? Sau a fost mereu asa ? Last edited by iuliu46; 06.01.2014 at 22:01:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Cei care sunt cu banii urasc ideea ca suntem in centru. Asta ar insemna ca evolutionismul este fals si ca Dumnezeu exista. Mai multi oameni ar crede in Dumnezeu si asta e o idee pe care marii magnati ai lumii nu o suporta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta vrei sa spui, dle Amistad? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multi spun ca acest lucru nu ne schimba viata, dar eu cred ca ne schimba atitudinea fata de viata. Una e sa te consideri un sclav la mana intamplarii si a selectiei "naturale" condamnat la moarte de genetica, si alta e sa te consideri facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, cu sufletul nemuritor. Una e sa ai cu adevarat un sistem de valori centrat pe Dumnezeu si alta e sa-ti inchipui o viata intr-un spatiu cu 10+1 dimensiuni, centrata pe fabulatiile oamenilor de stiinta. E o problema de atitudine si de calitate a Vietii, pentru cine pune pret pe asa ceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea cu "pamantul chiar in centru" nu are sens. Cum nu avem nici o idee de marginile Universului, nu putem vorbi de nici un centru. O intrebare pertinenta putea fi daca pamantul e fix sau are o miscare de rotatie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Creationism-Stiintific | Tudor | Resurse ortodoxe on-line | 17 | 10.11.2012 13:24:16 |
Puterea vindecatoare a Sfintei Cruci, demonstrat stiintific | Laura19 | Generalitati | 55 | 15.11.2011 20:46:44 |
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific | cherub | Rugaciuni | 21 | 23.06.2010 08:50:29 |
Rugaciunile ortodoxe functioneaza- dovedit stiintific | florina_drossu | Rugaciuni | 1 | 13.12.2009 19:59:49 |
|