Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2014, 23:35:00
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Un adevarat crestin nici nu vrea sa stie ce se intampla azi in mass-media, "asta e CIP-ul, nu e Cip-ul". Toate aceste tulburari nu ne fac decat sa ne indeparteze de la adevarata traire in Hristos, asta si este scopul lor, daca nu v-ati dat seama. Vor sa creeze panica, frica. Va obositi puterile, ca la urma sa cadeti in capcana.
Pacea, este cel mai important lucru. Sa nu lasam sa ne-o tulbure, ca sa avem prilejul de a discerne cu intelepciune la momentul potrivit.

"Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?"
Vechi 07.01.2014, 10:39:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Un adevarat crestin nici nu vrea sa stie ce se intampla azi in mass-media, "asta e CIP-ul, nu e Cip-ul". Toate aceste tulburari nu ne fac decat sa ne indeparteze de la adevarata traire in Hristos, asta si este scopul lor, daca nu v-ati dat seama. Vor sa creeze panica, frica. Va obositi puterile, ca la urma sa cadeti in capcana.
Pacea, este cel mai important lucru. Sa nu lasam sa ne-o tulbure, ca sa avem prilejul de a discerne cu intelepciune la momentul potrivit.

"Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?"
Vizioneaza urmatorul documentar. Politica oficiala ignora drepturile crestinilor. Ni se vorbeste doar despre avantaje. Despre pericolele controlului total pentru crestini si despre cancerul care se dezvolta in jurul cipurilor implantate nu ne spune nimeni. Pacea nu exclude trezvia.

666 Pecetea Fiarei:

http://www.youtube.com/watch?v=Huo24OlUqXk

Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 10:59:23.
Vechi 07.01.2014, 13:31:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Lasa bre, ca am eu o chestie si mai faina.

Dupa paranoia cu fluorul in apa si "chemtrails", au gasit unii o chestie si mai misto: masonii au dat drumul la nanoroboti in apa de baut.
Grabeste-te sa trimiti la saccsiv, apolo, credinta si restul trupei.

Nu uita sa trimiti si la timesnewroman.ro, ei sunt specializati pe din astea.

Repede cat e fierbinte, ca daca se raceste incep sa apara si rasetele:

Citat:
De ce sa mai fie nevoie sa obligi oamenii sa-si bage microcip-uri in el, apoi ei sa se revolte cand poti sa le contaminezi apa cu nano-roboti care functioneaza oarecum la fel, pe acelasi sistem electronic, iar oamenii pot sa fie plini de nano-roboti fara ca ei sa stie.

Descoperirea a avut loc in orasul american, Kouverup, la sud de Conspearisiville. Numai daca ma uit la numele oraselului “Kouverup” si imi vine a face un joc de litere si iese “cover up” (acoperire).
James Littlefellow, cel care a descoperit acesti nano-roboti, este elev in clasa a 11-a, pasionat de stiinta, acesta a vorbit cu unchiul sau care este profesor la o Universitate pentru a-i imprumuta un microscop STM (Scanning Tunneling Microscope’s) cu privire la un proiect privind cercetarea apei.

James nu a putut crede ochilor ce a vazut cand s-a uitat prin microscopul ultra-performant ce-l avea la dispozitie. “Am crezut ca am fost in filmul Transformers”, a declarat el.

De pe site-ul redmercuri.com[2] aflam ca in prezent 90% din populatia Americii este infectata, fara sa aiba habar, cu nanoroboti. Un doctor american pe nume Bill Weald, care este si avocat a primit o serie de documente secrete de la o persoana de rang inalt care lucreaza in cadrul Pentagonului, cu informatii clasificate, incat la scurt timp dupa ce le-a citit a inceput sa simta o amorteala, asta dupa socul care i se revela. Informatia socanta era aceea ca Guvernul SUA pune in mod deliberat nanoroboti in apa.

Potrivit documentului, acesti nanoroboti ajung in corpul uman pana cand cei care i-au creat le dau semnalul de activare. Acesti nanoroboti pot ucide o persoana in termen de 10-12 zile, provocandu-i tot felul de boli in corp. Acoperirea este ca acestia nu sint detectati la analize (ca si armele psihotronice) si diagnosticul va fi intotdeauna altul. Dr. Bill mai spune ca dupa ce a inceput sa vorbeasca despre acesti nanoroboti, a inceput sa fie persecutat, evident de cine altcineva decat de mafia masonica a Iluminatilor care ii amenintau familia.
Vechi 07.01.2014, 13:40:41
Alin.D.Zaharia's Avatar
Alin.D.Zaharia Alin.D.Zaharia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Vizioneaza urmatorul documentar. Politica oficiala ignora drepturile crestinilor. Ni se vorbeste doar despre avantaje. Despre pericolele controlului total pentru crestini si despre cancerul care se dezvolta in jurul cipurilor implantate nu ne spune nimeni. Pacea nu exclude trezvia.

666 Pecetea Fiarei:

Observ că ești obsedată cu subiectul acesta. Tu chiar nu ai umpic de discernământ?
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr.
Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității.
Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
Vechi 07.01.2014, 20:04:34
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Observ că ești obsedată cu subiectul acesta. Tu chiar nu ai umpic de discernământ?
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr.
Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității.
Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
Ti-as sugera sa fii mai politicos. Sa te referi la subiect, nu la persoana mea. Ai fi putut sa comentezi materialul postat pur si simplu. E un subiect serios si-i acord atentia cuvenita.

Daca tie-ti place sa fii un sclav modern, e problema ta. Uite, eu nu vreau sa fiu sclava. Daca tie iti place sa ai cip si sa-ti fie in pericol sanatatea din cauza acestuia, sustine cipuirea! Daca tu crezi ca cipul poate avea numai avantaje, e iar problema ta. Eu nu cred asa ceva.

Asadar, imi este mila ca te lasi asa de usor atras in cursele raului doar pentru a fi politic corect. Nu-i bai, timisoreanule, cip doresti, cip o sa ai si cand ai sa-i vezi ,,avantajele'', ai sa te prinzi cu mainile de cap! Caci cuvintele Apocalipsei trebuie sa se implineasca:

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Un pic de cancer, niste reactii in corp si gata, nu mai ai odihna nici ziua, nici noaptea. Iti dai seama ce inseamna sa fii tot timpul obosit?

Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 20:31:01.
Vechi 07.01.2014, 22:57:46
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul

666 Pecetea Fiarei:

Sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca....ca sa ai trezvie trebuie mai intai sa ai pace.
Am vazut materialul, am citit la Apcalipsa, stiu ca ne asteapta": mucenicie sau lepadare de Hristos. Dar daca eu ma tulbur si nu am pace, la ce-mi foloseste sa fac atatea dezbateri pe acest forum, atata panica si consum de energie? Crezi ca Dumnezeu, care este aparatorul vietii noastre, il va lasa pe cel in care salasluieste Pacea si Harul Lui?
Nicidecum.
Vechi 08.01.2014, 00:07:31
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
Sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca....ca sa ai trezvie trebuie mai intai sa ai pace.
Am vazut materialul, am citit la Apcalipsa, stiu ca ne asteapta": mucenicie sau lepadare de Hristos. Dar daca eu ma tulbur si nu am pace, la ce-mi foloseste sa fac atatea dezbateri pe acest forum, atata panica si consum de energie? Crezi ca Dumnezeu, care este aparatorul vietii noastre, il va lasa pe cel in care salasluieste Pacea si Harul Lui?
Nicidecum.
asa este! despre aceasta TREZVIE ne vorbeste si Sfantul Chiril al Alexandriei (pentru cei care mai cred in sfinti):

În ceea ce priveste atitudinea fată de semnele sfârsitului si semnele venirii lui Antihrist, putem constata cu totii că există trei directii, trei tendinte.

Una este cea a oamenilor care, iubitori de sine, desi merg la biserică, îsi doresc să aibă parte de o viată cât mai tihnită, cât mai comodă, si încearcă să ignore apostazia contemporană; încearcă să nu tină seama de legalizarea păcatelor împotriva firii si de prezentarea lor ca niste lucruri normale; încearcă să nu tină seama de profetiile unor sfinti si cuviosi care au vorbit despre sfârsitul lumii. Si tin cu dintii de tihna lor lumească.

O a doua tendintă, mult mai periculoasă, este cea a ortodocsilor care, luând ca model diferitele secte apocaliptice, nu au în cap decât cuvinte ca: "Vine sfârsitul lumii, pregătiti-vă, speriati-vă, îngroziti-vă, că va fi jale!". Si se lasă prinsi de un duh de tulburare pe care au sentimentul că trebuie să-l transmită tuturor. Ba încă îsi imaginează că fac aceasta din insuflarea lui Dumnezeu si consideră că e o poruncă dumnezeiască să trâmbiteze în stânga si în dreapta că ortodocsii trebuie să tremure de frică pentru că îl vor prinde pe Antihrist. Voi mai reveni asupra acestei tendinte.

În cuvântul de astăzi mă voi opri însă asupra celei de-a treia atitudini, singura atitudine care este conformă atât cu învătătura Sfintei Scripturi, cu învătătura Sfintilor Părinti si cu învătătura sfintilor si cuviosilor care au făcut profetii despre sfârsitul lumii, cât si cu învătătura părintilor duhovnicesti contemporani. Vă veti da seama că această directie este foarte armonioasă. Consider că este linia pe care ar trebui să meargă orice crestin ortodox care vrea să se mântuiască.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/despre...or-noastre.htm
Vechi 08.01.2014, 21:51:33
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
asa este! despre aceasta TREZVIE ne vorbeste si Sfantul Chiril al Alexandriei (pentru cei care mai cred in sfinti):

În ceea ce priveste atitudinea fată de semnele sfârsitului si semnele venirii lui Antihrist, putem constata cu totii că există trei directii, trei tendinte.

Una este cea a oamenilor care, iubitori de sine, desi merg la biserică, îsi doresc să aibă parte de o viată cât mai tihnită, cât mai comodă, si încearcă să ignore apostazia contemporană; încearcă să nu tină seama de legalizarea păcatelor împotriva firii si de prezentarea lor ca niste lucruri normale; încearcă să nu tină seama de profetiile unor sfinti si cuviosi care au vorbit despre sfârsitul lumii. Si tin cu dintii de tihna lor lumească.

O a doua tendintă, mult mai periculoasă, este cea a ortodocsilor care, luând ca model diferitele secte apocaliptice, nu au în cap decât cuvinte ca: "Vine sfârsitul lumii, pregătiti-vă, speriati-vă, îngroziti-vă, că va fi jale!". Si se lasă prinsi de un duh de tulburare pe care au sentimentul că trebuie să-l transmită tuturor. Ba încă îsi imaginează că fac aceasta din insuflarea lui Dumnezeu si consideră că e o poruncă dumnezeiască să trâmbiteze în stânga si în dreapta că ortodocsii trebuie să tremure de frică pentru că îl vor prinde pe Antihrist. Voi mai reveni asupra acestei tendinte.

În cuvântul de astăzi mă voi opri însă asupra celei de-a treia atitudini, singura atitudine care este conformă atât cu învătătura Sfintei Scripturi, cu învătătura Sfintilor Părinti si cu învătătura sfintilor si cuviosilor care au făcut profetii despre sfârsitul lumii, cât si cu învătătura părintilor duhovnicesti contemporani. Vă veti da seama că această directie este foarte armonioasă. Consider că este linia pe care ar trebui să meargă orice crestin ortodox care vrea să se mântuiască.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/despre...or-noastre.htm
Asa este. Si voi fi combatuta la nesfarsit pe acest topic, ori din pricina ca n-am fost inteleasa, ori din cauza faptului ca n-am fost eu capabila sa-mi postez parerea, incat sa fiu inteleasa.
Nu contest nimic din ce afirmati despre actele cu CIP, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma tulbur din pricina asta, incat sa ma concentrez mai putin pe patimile mele. Sa ne concentram pe rugaciune, pe viata duhovniceasca, si cand veni vremea ca sa luam o atitudine, sa ne dea Dumnezeu in gand ce sa spunem, sau ce sa facem, nu sa ne tulburam pacea launtrica, cu schimb de replici jignitoare pe forum facand atata "demonstratie", la care nu toti sunt pregatiti sa auda, sau nu suntem noi pregatiti sa comunicam bland, incat sa fie constructiv dialogul si schimbul de pareri si informatii.
Vechi 08.01.2014, 13:38:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Nicidecum.
Undeva se vorbeste si despre ,,nelinistea cea buna''. Aceasta neliniste nu exclude pacea. Pacea poate fi benefica, dar poate fi si o forma de lene sau de acedie care ne impiedica sa vedem raul si sa luptam cu el.
Vechi 08.01.2014, 22:09:11
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

[quote=antoniap;546906]Undeva se vorbeste si despre ,,nelinistea cea buna''. Aceasta neliniste nu exclude pacea. Pacea poate fi benefica, dar poate fi si o forma de lene sau de acedie care ne impiedica sa vedem raul si sa luptam cu el.[/QUOTE
Asa este. Dar pentru mine, "nelinistea cea buna" este sinonim cu "ignoranta", ceea ce spun eu, ca nu este cazul meu.
Iar eu nu consider ca pacea care mi-o doresc este o forma de lene atat timp cat eu nu doresc sa ma tulbur in a continua un schimb de replici cu aproapele, daca el nu este pregatit sa primeasca mesajul meu, sau eu nu stiu sa-l trimit. Daca in replicile mele schimbate cu aproapele, incepe sa se simta mandrie, ingamfare, slava desarta, deja m-am indepartat de Dumnezeu. Si m-am tulburat si eu, si am tulburat si aproapele.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30