![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot să-ți spun că Dumnezeu încearcă să te ajute mai mult chiar decât o faci tu și El are întotdeauna dreptate și viziunea directă în ce privește mântuirea ta, nu ce vrei tu; diferența este că tu ai obiective lumești, pe când Dumnezeu vrea mântuirea ta încă de acum. Mereu vei avea confuzii, până nu vei aborda aspecte filozofice în relația ta cu Dumnezeu. Ai încredere în El pentru că îți vrea cel mai mult binele, dar pentru asta va trebui să te poziționezi pe tine în planul secund, după El(și după aproapele). Citat:
3. Nu faceți nimic din duh de ceartă, nici din slavă deșartă, ci cu smerenie unul pe altul socotească-l mai de cinste decât el însuși.(Filipeni2,3) Vezi unde te poziționezi tu. P.S. Bine ai venit, ”draga mea”!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta mi-ar placea, sa stam de vorba alinadu_ne sufletele, nu razvratindu-ne. ca cearta gasim pe toate drumurile. ma bucur nespus de mult cand gasesc pace in cuvintele celorlalti, si mai ales ma bucur nespus de mult cand altul ma opreste atunci cand incep sa judec. as vrea sa am prieteni care sa ma corecteze cu blandete; dar nu ma supara nici cei care ma cearta. si intr-adevar ... gandesc de multe ori inainte sa judec pe cineva ca el, vazandu_l eu in pacat .... ar putea sa se mantuiasca si eu nu, din cauza rautatii mele. asa ca .... mai bine spun "Doamne miluieste-l pe el si iarta_ma pe mine ca l-am judecat". va salut cu drag! |
|