Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
Iubitul meu frate, îți scriu cu jertfire de sine. Dacă cunoști dogmatică, dogmele creștine, spune-mi te rog unde e erezia mea.
Bucurii.
|
Nu prea cred eu că ai tu de unde da bucurii când trăiești în panerezia secolului, ecumenismul.
Citat:
Da, să-l iertăm pe părintele Cleopa. Crezi că părintele Cleopa a fost fără de greșeală în viața lui ? Nu a greșit cu nimic nimănui, în tot ce a spus și a făcut ? E infailibil ? Sigur că a greșit
|
Dar tu ești infailibil cumva? Părintele Cleopa a greșit și tu ești fără greșeală?
Ia dă-mi tu trei motive să te cred pe tine care, în ecumenismul tău eretic zici să-i iubim pe sectari pe când Părintele Cleopa zice așa:
"Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, īi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă īmi ești păgān și vameș!"
Citește eretice pe sfinții Părinți înduhovniciți, nu tot felul de cărțulii eretice iubiriste
Citat:
Acum ți-am scris cu multă dragoste, și blândețe
|
Nu simt nevoia să împart cu toți sectarii dragostea ta iubiristă de proveniență new-age.
Citat:
să mă ierți, că nu pot nici un bine.
|
Știu și te iert dar nu-i mai vorbi de rău pe părinții înduhovniciți și ortodoxia că arunc anatema asupra ta!