![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ortodocsi copii se spovedesc de la 7 ani. Iar despre pocainta, trebuie sa invete chiar si mai devreme. Iara asta cu "declarat razboi" mi se pare ironic. Razboiul asta l-au pierdut de cand s-au despartit de Biserica. Citat:
Iarasi, nici un har special sau prefeacerea painii si vinului intr-o materie speciala sa cum sustine teologia ortodoxa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel in cazul Cinei de Taina, ei spun ca e doar o aducere aminte a evenimentului de acum apropae 2000 de ani, noi spunem ca de fiecare data se transforma, cu ajutorul harului de la preot, painea si vinul in Hristos, in Trupul si Sangele Sau. Adica noi mancam pe Hristos, iar ei cred ca mananca paine si vin. Botezul neoprotestantilor si a altor culte nu e considerat botez in ortodoxie, e ca si cum nu ar exista. In plus, fata de toate cultele, penticostalii practica autoposedarea, crezand ca primesc Duhul Sfant si vorbesc in limbi. De fapt primesc un inger cazut, aceasta practica exista in religiile pagane, unde se invoca un zeu si acea persoana intra in transa si uneori si bolboroseste ceva. Sau chiar vorbeste, de exemplu cand se cheama spiritul unui mort, ceea ce penticostalii nici macar asta nu reusesc, sa vorbeasca o limba coerent. Last edited by catalin2; 11.01.2014 at 22:44:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mulțimea te va atrage către Dumnezeu ci căutarea Lui în solitudine: "tu, când te rogi, intră în odăița ta, încuie-ți ușa și roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; și Tatăl tău, care vede în ascuns, îți va răsplăti." Matei 6:6. De cele mai multe ori mulțimea a fost un obstacol în calea celor care-L căutau pe Dumnezeu: - mulțimimea era o barieră între Zacheu și Isus. Din pricina ei Zacheu pur și simplu nu-L putea vedea. Luca 19:3 - din pricina mulțimii Bartimeu era cât pe ce să nu fie vindecat. Marcu 10:48a - copiii nu ar fi fost binecuvântați de Isus dacă era să se facă după mulțimea ucenicilor. Luca 18:15b Așadar nu pe forumuri poți găsi Calea către Dumnezeu ci în odăița ta. Caută-L și cu siguranță El ți se va descoperi. Așa a promis: " Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima." Ieremia 29:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Un sectant nou cu pretentii de cunoscator.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este total exclusa varianta cu spiritul unui mort. Nu fac aceste lucruri. Inca un fenomen pe care nu il inteleg la ei este - proorociile. Mai vorbeste Dumnezeu in zilele noastre prin prooroci ? Sunt aceste lucruri de la Dumnezeu sau nu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Perfecta dreptate ai omule bun. Nici nu credeam de la inceput ca pot gasi calea catre Dumnezeu pe forumuri, dar cu toti stim ca Dumnezeu lucreaza in feluri peste intelepciunea noastra omeneasca, si la vremea potrivita de El, da rezolvare tuturor problemelor. Iti multumesc in Numele Lui Dumnezeu pentru calauzirea si credinciosia ta si as dori prin rugaciunile tale sa mijlocesti si pentru mine si Dumnezeu sa iti rasplateasca si tie pe masura! Multumesc inca odata pentru sfaturile tale. Numai Dumnezeu stie de cand si cat de mult il caut ! |
|
|||
|
|||
![]()
Lucian, am venit aici cu pace. Slava Domnului nu sunt sectar, nu inca. Imi pare rau ca ai tras concluzia asta. Daca eram cunoscator nu mai venem aici ca sa intreb, nu asta este rostul unui forum? Daca nu ai nimic relationat cu subiectul nostru de ce ma judeci ? O sa dam socoteala pentru fiecare vorba spusa sau nespusa, dar tu stii lucrurile astea ca doar esti crestin!?
Dumnezeu sa ne ierte pentru rautatea din inimile noastre ! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pomelnice pe crestin ortodox | steliana-steli | Generalitati | 1 | 22.12.2011 18:49:45 |
Forum Crestin Ortodox! | Pr. Gheorghe | Generalitati | 4 | 19.09.2011 13:16:37 |
Crezul Crestin Ortodox | alecsandru | Rugaciuni | 5 | 30.01.2011 12:37:43 |
|