Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2014, 02:15:07
tyckus1987 tyckus1987 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.12.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Karkkainen Vezi mesajul
Așa este, pe forumuri oamenii din lume te pot ușor deruta. Nu uita că odată ce ai început să-L cauți pe Dumnezeu, satana va căuta să te tragă înapoi. El, diavolul, nu a avut nimic cu tine înainte să te gândești să te pocăiești. Însă de acum încolo lumea va vrea cu orice chip să te tragă de partea ei. Cel rău va lupta pentru sufletul tău prețios și va căuta să te tragă înapoi de pe Calea mântuirii.
...
Însă Dumnezeu îți va da pacea și biruința Lui: "V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33. Mă rog pentru tine să poți birui încercările venite din partea lumii.
Pacea Domnului Isus să fie cu tine!
Am trecut si trec prin situatii descrise de tine mai sus, pentru ca am refuzat sa ma fac lucrurile rele si urate inaintea lui Dumnezeu. Nu am fost apreciat de prieteni si de rude, ci acuzat cum "ca am luat-o razna" si multe altele. Dar a fost bine, ca stiam ca o sa se intample lucrurile respective, si cuvintele Lui Iisus mi-au tinut de cald cand s-au adeverit. Daca Iisus imi cere sa indraznesc - asa am sa fac.
Iti multumesc in Numele Lui Dumnezeu si Pacea Domnului Iisus sa fie cu noi toti !
Reply With Quote
Vechi 13.01.2014, 03:00:51
Karkkainen Karkkainen is offline
Banned

Data înregistrării: 11.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tyckus1987 Vezi mesajul
Am trecut si trec prin situatii descrise de tine mai sus, pentru ca am refuzat sa ma fac lucrurile rele si urate inaintea lui Dumnezeu. Nu am fost apreciat de prieteni si de rude, ci acuzat cum "ca am luat-o razna" si multe altele.
Mulți îți vor spune "ai înebunit, te-ai dus la sectari". Este reacția standard despre care vorbește și Biblia: "Dar omul firesc nu primește lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie; și nici nu le poate înțelege, pentru că trebuie judecate duhovnicește." 1 Corinteni 2:14

Toți următorii lui Hristos au trecut pe aici. De aceea zice apostolul: "De altfel, toți cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniți." 2 Timotei 3:12
Reply With Quote
Vechi 13.01.2014, 10:54:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Mulți îți vor spune "ai înebunit, te-ai dus la sectari". Este reacția standard despre care vorbește și Biblia: "Dar omul firesc nu primește lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie; și nici nu le poate înțelege, pentru că trebuie judecate duhovnicește." 1 Corinteni 2:14

Toți următorii lui Hristos au trecut pe aici. De aceea zice apostolul: "De altfel, toți cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniți." 2 Timotei 3:12
Da' la aia cu sectarismul = pacat de moarte, ai ajuns?

19. Iar faptele trupului sunt cunoscute, și ele sunt: adulter, desfrânare, necurăție, destrăbălare,
20. Închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri,
21. Pizmuiri, ucideri, beții, chefuri și cele asemenea acestora, pe care vi le spun dinainte, precum dinainte v-am și spus, că cei ce fac unele ca acestea nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.

Galateni cap.5

Last edited by AlinB; 13.01.2014 at 10:58:09.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2014, 19:07:08
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:

ok, si cum iti dai seama, obiectiv, ca aceasta suferinta e un semn?
Si iehovistii au suferit foarte mult in istorie pentru credinta lor, si o reactie asemanatoare ar primi si eu de la parinti daca as zice de exemplu ca ma fac musulman, un convertit catolic in Bible Belt ar fi ostracizat, sau in unele cazuri un fiul care le spune parintilor ca se declara homosexual.
Vechi 13.01.2014, 19:29:58
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:

Faceti propaganda sectara in alta parte!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pomelnice pe crestin ortodox steliana-steli Generalitati 1 22.12.2011 18:49:45
Forum Crestin Ortodox! Pr. Gheorghe Generalitati 4 19.09.2011 13:16:37
Crezul Crestin Ortodox alecsandru Rugaciuni 5 30.01.2011 12:37:43