Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2014, 11:04:12
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru ca si eu trec prin acceiasi situatie as putea sa va spun cateva ideii

-in colectivul sau la locul de munca unde lucrati, daca aveti si colege de munca, care sunt singure si au o varsta relativ apropiata cu a dumneavoastra, puteti incerca sa le abordati- eventual cu o invitatie in oras! Aici trebuie studiat intai terenul ca sa zic asa- sa vedeti cam ce ar prefera ori o plimbare, ori un film, ori o invitatie la cina!

-apoi la o discutie intre prieteni se pot afla mai multe-eventual cineva cunoaste pe altcineva, un prieten de-a dumneavoastra poate sa aiba de exemplul o sora de o varsta apropiata cu a dumneavoastra, etc! Nu stiu in ce fel de oras locuiti- daca e un oras mai mic (am inteles ca locuiti in judetul Covasna), de obicei in astfel de orase lumea se cam cunoaste unul cu altul

-daca eventual aveti unele hobbyuri in afara de serviciu, la diverse evenimente (sportive, culturale, artistice, concerte, etc) se pot ivi ocazii favorabile

-trebuie cautate ocazii, iar atunci când se iveste o ocazie favorabila, si va place de persoana respectiva, e bine de actionat cu hotarare si fermitatea, dar fara a fi vulgar!

-cu partea financiara, este adevarat ca astazi multe femei prefera si se uita in primul rand la bani- in special acel gen de femei pisi, care vor sa fie intretinute si au in cap numal mall-uri si haine! Insa nu cred ca va doriti asa ceva- deci daca u femeie de genul asta nu vrea sa fie impreuna cu dumneavoastra pentru ceva serios de durata, nu are de ce sa va para rau!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare