Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2014, 18:15:53
Gabriel86's Avatar
Gabriel86 Gabriel86 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.01.2014
Locație: Covasna
Religia: Ortodox
Implicit

Ai perfecta dreptate Mihailc, sunt intr-o situati in care mi-am pierdut increderea in mn,eu locuiesc singur de 4 ani si este foarte greu aceste lucru, pot sa spun k mai este o alta problema k nu mai am parinti de la 16 ani, dar Dumnezeu ma ajutat de fiecare data,am lucrat si m-am descurcat singur,dar singuratatea este grea si vad ca ani trec.
In privinta fetelor poate nu am gasit pers potrivita si nu sunt toate la fel dar cum ai spus daca vede k esti alaturi de ea in situati mai dificile,oare ea dc nu procedeaza la fel!!!
Sincer nu stiu c sa mai fac si cum sa mai fac k ma uit la alte fete cu care lucrez si au prieten de mult timp (6 luni un an) si totusi ele vb despre cum ar fi sa iasa cu alti baieti k doar daca nu afla prietenu ei nu se intampla nimic...
Si noi barbati gresim nu spun asta dar majoritatea fetelor nu tin cont de cat o iubescti,cat suferi,de nimic ea sa fie fericita.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 08:30:04
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Încrederea in Dumnezeu dar si in fortele proprii nu trebuie sa o pierdeti niciodata.

In privinta fetelor si femeilor sunt total de acord cu dumneavoastra. Ce fel de minte si caracter trebuie sa ai ca atunci când esti cu cineva sa te gandesti sa iesi sau sa te intalnesti (nu ma refer la întâlnirile in interes de serviciu, nu ma refer la acele situatii când ajuti un om) cu altcineva- pur si simplu nu inteleg! Asa devine un fel de circ.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 09:02:21
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

de acord cu voi.
Recunosc ca am auzit asta (adica, cu toate ca are iubit, vrea sa iasa si cu altul/altii) chiar de la cunostiinte ceva mai apropiate. Si daca ii zici sa se trezeasca la realitate, ca nu e bine ce vrea sa face, ca poate o peteste si ea, se supara si nu mai vorbeste cu tine.
Si barbatii vorbesc din astea cu amicii lor, dar demulte oi la baieti totul se opreste la vorbit; vorbesc si ei sa nu pice de fraieri sau mai stiu eu ce... Sunt cazuri si cazuri, dar ca sa cunosti putin o persoana, trebuie sa ii acorzi putin timp, nu sa cataloghezi din start. Sunt persoane care par cu nasul pe sus, dar de fapt sunt niste persoane de nota 10.

E vorba aici si de maturizare, cred eu. O persoana care s-a maturizat din punct de vedere psihic (assta se poate intampla si abia la 30 si eva de ani, sau niciodata, sau poate chiar la 17-18 ani) deja nu se mai gandeste doar la inselat, la bani, la averi si la bunastare. Prioritatile se schimba, omenii se schimba, dar niciodata nu se schimba din senin fara a avea vreun motiv sa o faca; ori au patit ceva, ori au ajuns la o anumita varsta, ori undeva, ceva, nu merge bine, ori isi dau seama ca nu ajung nicaieri cu comportamentul actual etc.....

Si cum ziceam, oameni sinceri exista; dar sar mai greu in ochi.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 17:52:06
Gabriel86's Avatar
Gabriel86 Gabriel86 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.01.2014
Locație: Covasna
Implicit

Dar ce vreti sa spuneti dumneavoastra Demetrius ca este vreu om fara pacat!!!??? numai daca nu esti realist poti sa spui ca nu esti pacatos...ce parere aveti oameni buni de asta?
Iar daca esti pacatos nu inseamna ca esti o pers rea, mincinoasa neserioasa etc este cu totul diferit, eu imi recunosc greselele si stiu k voi fi judecat pt asta.

Foarte bn spus ca oameni sinceri sar mai greu in ochii, pt k ei nu sunt asa comunicativi,daca nu ai nici o tangenta cu ei nici ei nu o sa se autoinvite la vb.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare