![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte frumos spunea un parinte ca exista doua feluri de pacatosi: pacatosii lui Dumnezeu si pacatosii diavolului. Pacatosii lui Dumnezeu se pocaiesc si-si cer iertare pentru pacatele lor, iar pacatosii diavolului se indreptatesc pe sine in toate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Antonia, înainte de mărturisi pune-te la punct cu un minim de cateheză, nu poți ieși la luptă fără scut, fără arme. Nu putem fi învățători înainte ca noi să fim învățati.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca as avea intentia de a invata pe cineva, as publica articole semnate cu nume si prenume, cu drepturi de autor, etc. Insa eu nu ma consider demna de asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Te contrazici, tocmai ai postat o învățătură despre mărturisire. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Indreapta-te tu mai intai; apoi cere altora. |
|
|
|||
|
|||
|
Păi și tu ce faci coniță?
Ai citit acest topic? A nu fi de acord cu o idee nu înseamnă ceartă. Da, așa este, nu e prima dată când ai probleme mari de a înțelege sensul discuției. Dar nu-i bai, te înțeleg. Abține-te de la comentarii care nu te privesc, dacă nu ești în stare să pricepi. Last edited by ovidiu b.; 27.01.2014 at 20:08:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca ea e aspirator de link -uri de prost gust de pe youtube, care pe urma le varsa aici pretinzand, vorba romanului (nu eu am inventat-o) ca si din .......... poti face bici, daca vrei cu adevarat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.01.2014 at 19:35:46. |
|
|
||||
|
||||
|
In societatea reala, cand cineva are o problema psihica (obsesia este o problema de tip patologic) ii este recomandat un tratament, este internata... etc. Pe un forum cand cineva, caruia i-a fost inchis topicul anterior de proliferat absurditati si invataturi sectare ca poate se indreapta, continua in aceeasi directie cea mai buna solutie ar fi banarea.
O discutie cu o persoana irationala, fara cunostinte si agumente este inutila.
|
|||
|
|||
|
Se spune ca gusturile nu se discuta!
|
|
|