Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 18:48:25
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Doctooooooor!
Caz de halucinatii, posibil colective.

sau pur si simplu falsificarea Apocalipsei?
Deja te visezi stapan de sclavi? Cum de poti fi atat de inversunat impotriva unor dovezi care vin contradictie cu opiniile tale?
Vechi 27.01.2014, 18:50:42
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa se alarmeze in privinta cipurilor si in privinta directiei in care merge lumea in care traim:
http://www.youtube.com/watch?v=YIGBD-n6n5o
Cata manipulare se regaseste in acest film!!! Trebuie urmarit cu atentie, nu in goana calului.
Este un film nociv, facut cu un anume scop, dar initial nu pentru romani, ci pentru altii... Ma intreb de ce a fost tradus in româna un film atat de vechi (se vede dupa ortografie). Si cine sunt autorii acestui film? Cui se adresa initial?!? Nu e prea greu de ghicit; si atunci nu e greu de ghicit cine sunt autorii.
Numai simplul ton generalizant, care nu aduce nici o informatie noua, nu ma convinge ca este dedicat romanilor sau europenilor, ci doar acelor natii care isi educa tineretul in spiritul jertfei inutile si al nesupunerii, in scopuri sinucigase: "In acest schimb de era tu decizi daca esti un simplu miel dus la abator sau te afli intre oameni care au luptat pana la ultima raspuflare la eliberarea din sclavie a omenirii. A sosit momentul sa demonstrezi valoarea si curajul tau!"
Acest film nu are nimic crestin in el, atata vreme cat se vorbeste despre "universul caruia ii pasa de tine" si despre "mielul dus la abator". Autorii prefera sa te duci singur la abator, aratandu-ti asftel curajul. Halal curaj!

Antonia, de ce ai facut trimitere la acest film? In locul tau as sterge linkul.
Vechi 27.01.2014, 18:54:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Desigur, documentele cu cip constituie etapa premergatoare lepadarii. Daca esti la tara iarna, cand se insereaza iti aduni lemne si faci focul, nu faci toate astea dupa ce innopteaza, caci risti ca, din cauza oboselii, sa renunti la foc si sa ingheti de frig.

La fel si cu actele cu cip. Daca le luam, ne obisnuim cu ele prea mult si nu ne mai pasa daca mai facem si ultimul pas. Asadar, e normal ca noi, crestinii, sa solicitam si o varianta fara cip.
Aici ai perfecta dreptate, Antonia!
Vechi 27.01.2014, 18:55:23
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cata manipulare se regaseste in acest film!!! Trebuie urmarit cu atentie, nu in goana calului.
Este un film nociv, facut cu un anume scop, dar initial nu pentru romani, ci pentru altii... Ma intreb de ce a fost tradus in româna un film atat de vechi (se vede dupa ortografie). Si cine sunt autorii acestui film? Cui se adresa initial?!? Nu e prea greu de ghicit; si atunci nu e greu de ghicit cine sunt autorii.
Numai simplul ton generalizant, care nu aduce nici o informatie noua, nu ma convinge ca este dedicat romanilor sau europenilor, ci doar acelor natii care isi educa tineretul in spiritul jertfei inutile si al nesupunerii, in scopuri sinucigase: "In acest schimb de era tu decizi daca esti un simplu miel dus la abator sau te afli intre oameni care au luptat pana la ultima raspuflare la eliberarea din sclavie a omenirii. A sosit momentul sa demonstrezi valoarea si curajul tau!"
Acest film nu are nimic crestin in el, atata vreme cat se vorbeste despre "universul caruia ii pasa de tine" si despre "mielul dus la abator". Autorii prefera sa te duci singur la abator, aratandu-ti asftel curajul. Halal curaj!

Antonia, de ce ai facut trimitere la acest film? In locul tau as sterge linkul.
Bine faci ca-mi dai si tu niste bobarnace! Acest film are ceva crestinesc in el in masura in care vrem sa gasim.
Vechi 27.01.2014, 18:55:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Sigur ca mai am multe de pus la punct si nu ma supar cand imi atragi atentia.
Degeaba nu te superi, scopul ar fi să înțelegi și să te corectezi.

Citat:
Daca observi ceva anume imi spui cu dragoste frateasca, si eu incerc sa ma corectez.
După cum observi, mă străduiesc și fac mari eforturi în acest sens. Dar observ că nu prea se leagă nimic. Tu nu accepți corecția și parcă mai tare te încăpățânezi să-ți susții ideea. Nu mă refer neapărat la acest subiect.

Citat:
Imi pun intrebari si incerc sa raspund pur si simplu, in mod firesc, fara sa am intentia de a marturisi ori de a invata pe cineva. Pur si simplu simt nevoia sa scriu.
Te contrazici, tocmai ai postat o învățătură despre mărturisire.
Vechi 27.01.2014, 19:02:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Bine faci ca-mi dai si tu niste bobarnace! Acest film are ceva crestinesc in el in masura in care vrem sa gasim.
Scuze, Antonai, ca te supar, dar filmul NU ARE NIMIC CRESTINESC!
Te rog urmareste-l in liniste si in amanunt. In rest, in ceea ce priveste cipurile te sustin si te admir pentru consecventa. Lasa-i pe cârcotasi sa spuna ce vor, sa se balaceasca cat vor in mlastina neputintei lor... Probabil nu sunt decat unelte ale vrajmasului...
Vechi 27.01.2014, 19:05:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Degeaba nu te superi, scopul ar fi să înțelegi și să te corectezi.

După cum observi, mă străduiesc și fac mari eforturi în acest sens. Dar observ că nu prea se leagă nimic. Tu nu accepți corecția și parcă mai tare te încăpățânezi să-ți susții ideea. Nu mă refer neapărat la acest subiect.

Te contrazici, tocmai ai postat o învățătură despre mărturisire.
Spui odata, de doua ori, apoi te indepartezi. Dar tie iti place cearta, nu invatatura ortodoxa, observ. Si nu e prima data.
Indreapta-te tu mai intai; apoi cere altora.
Vechi 27.01.2014, 19:05:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Dupa tine si invatatura neoprotestanta despre Apocalipsa si cipuri are ceva crestinesc.
De ce?
Ca asa vrea muschiul tau.
Vechi 27.01.2014, 19:11:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dupa tine si invatatura neoprotestanta despre Apocalipsa si cipuri are ceva crestinesc.
De ce?
Ca asa vrea muschiul tau.
Uite asa, cu astfel de postari, umplem paginile de postari si buzunarele de Euro! Nici asta nu e crestineste! De unde sa fie?!?
Vechi 27.01.2014, 19:17:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Dar tie iti place cearta, nu invatatura ortodoxa, observ.
Păi și tu ce faci coniță?
Ai citit acest topic? Mă îndoiesc.
A nu fi de acord cu o idee nu înseamnă ceartă.

Citat:
Si nu e prima data. Indreapta-te tu mai intai; apoi cere altora.
Da, așa este, nu e prima dată când ai probleme mari de a înțelege sensul discuției. Dar nu-i bai, te înțeleg. Abține-te de la comentarii care nu te privesc, dacă nu ești în stare să pricepi.

Last edited by ovidiu b.; 27.01.2014 at 20:08:50.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare