![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa revenim la topic. In cine au incredere românii?
Sau, in cine ar putea avea incredere? Last edited by Miha-anca; 30.01.2014 at 18:20:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Depinde ce ne dorim. Daca ne dorim mantuirea, atunci avem incredere in cine ne-o poate da: Dumnezeu. Daca ne dorim functii mai mari, atunci aplicam politica unui personaj de-al lui Caragiale: ,,Pupa-l in bot si-i papa tot!'' In cel de-al doilea caz, oricine a reusit sa se catere, nu conteaza prin ce mijloace, un pic mai sus poate fi un model demn de incredere...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acest lucru insa nu ne absolva de a face si alt alegeri, in ceea ce priveste bunul mers al tarii. Ma gandesc ca vor veni niste alegeri anul acesta: pe cine aleg, in cine sa am incredere? In momentul de fata nu prea mai am incredere in nimeni, ceea ce imi creeaza un disconfort, cu atat mai mult cu cat nici nu se intrevad cei, care ar merita incredere si care merita votul meu. Totusi, in ciuda modului in care s-a intervenit la ultima tragedie aviatica, soldata cu doi morti, totusi indraznesc sa am incredere in SMURD. Pana la proba contrarie. Si am incredere in unii medici, care sunt dedicati muncii lor, dupa moda veche. Am intalnit medici minunati! |
|
|
|||
|
|||
|
Intradevar, astazi in Romania SMURD-ul (sa-i multumim lui Raed Arafat!) este una dintre putinele institutii de stat care functioneaza bine!
De asemenea (desi serviciul militar nu mai este obligatoriu din pacate) un alt lucru in care au incredere romanii este armata. Despe politicieni si clasa politica nu cred are rost sa mai zic! |
|
|
|||
|
|||
|
Eu as avea incredere in cei, care s-au dus la studii in strainatate si care au absolvit cu Magnum cum laudae; dar cei mai multi dintre ei nu se mai intorc, caci sunt angajati de urgenta de straini. Iar daca se mai intoarce cate unul, nu i se acorda incredere. Avem destule cazuri.
Intrebarea e: daca ar candida, i-am alege? Sau ii alegem tot pe cei, de care nu suntem multumiti? |
|
|
|||
|
|||
|
-intrebarea e daca cei cu Magnum cum laudae sunt buni la suflet,sunt sinceri,sunt credinciosi,le pasa de oameni ...? sau sunt indiferenti fata de oameni si se gandesc doar la bani si putere,daca nu-i cunoastem de unde stim cum sunt moral,sufleteste,....
-eu cred ca avem si acum in Romania destui care sunt si bine pregatiti si credinciosi,care sunt preocupati de soarta oamenilor dar sau nu candideaza sau nu-i alege nimeni ca nu sunt cunoscuti -daca romanii l-au ales 10 ani pe un comunist,securist si fiu de tiganca ,daca romanii nu tin cont ca ala e mason si nu trebuie votat ....atunci nici acum nu vor alege bine,si vor iesi cu majoritatea de voturi tot coruptii ,masonii si altii asemenea |
|
|
||||
|
||||
|
Iertati-ma, dar e magna cum laude.
|
|||
|
|||
|
Oricine, doar in Dumnezeu nu.
|
|||
|
|||
|
E cazul ca noi, românii, sa avem incredere in conducatorii cu frica de Dumnezeu... ca de ceilalti ne-am saturat. Destul am suferit. Dar... poate astea sunt vremurile de cernere. Nu degeaba s-au deschis portile inchisorilor pentru multi, care s-au inghesuit pe scaunele cele mai bune, desi le lipsesc respectul si mai ales cinstea.
Pe un ales cu frica de Dumnezeu, il va lumina Dumnezeu. Pe hot si necinstit cine sa-l lumineze?!? |
|
|
||||
|
||||
|
Unde-s conducatorii cu rica de Dumnezeu? Nu prea cred ca mai exista asa ceva; nu in randurile populatiei care ne conduce oricum, ca cei cinstiti nu ajung acolo, iar daca ajung, sunt inlturati rapid.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 22.09.2012 17:56:11 |
| Biserica romana din America- de cine apartin romanii? | Ion Pop | Generalitati | 5 | 26.04.2012 22:50:27 |
| Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 10:27:11 |
| Incredere | o mama | Intrebari utilizatori | 3 | 05.04.2010 22:54:24 |
| Sa incepem prin a avea incredere in noi ! | cristiboss56 | Din Noul Testament | 6 | 26.08.2009 09:41:39 |
|
|