![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se putea sa nu te bagi tu, nelipsit, cu "bunatatile" tale? Atat de bun incat poti critica pe toti si pe oricine :) :) :) Nu ti-au trecut? Tot otrava, otrava??? Eu nu-l cunosc direct pe domnul Capsali. Cu siguranta aici pe forum exista suficiente persoane care locuiesc in Bucuresti si or fi avut ocazia sa-l intalneasca si sa-l cunoasca direct pe domnul Capsali. Pui intrebari, la care iti raspunzi, vad, singur. Dar cand toate cele de mai sus vin de la tine (imatur si pervers? inca nu te-a blocat adminul pentru nelipsitele si desele jigniri pe care le aduci altora :) ) din experienta pe care o am cu tine aici pe forum, sunt tentata sa le iau exact pe dos :). Deci, chiar merita atunci sa-l sustin. :). Last edited by Adriana Cluj; 02.02.2014 at 12:55:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei, doamna Adriana, nu vă lăsați atât de ușor convinsă!
|
|||
|
|||
![]()
:) Bine v-am regasit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Faceti un lucru bun, eu va multumesc ca ne-ati adus la cunostinta, putina unire intre noi, si mereu se gasesc cativa sa comenteze impotriva, sa critice, carcotasi pana la capat!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu il votez, macar cu el mai avem o speranta ca o sa le spuna careva satanelor alora stop, cu astia din partide care ridica mana dupa cum spun sefii de la Bruxelles chiar ca se duce totul de rapa. Ai nostri sunt primii care ridica mana la toate nenorocirile ( vezi raportul Estrela ).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai mult decat atat are convingeri crestin-ortodoxe si le sustine. Citat:
Puteti intra in contact direct cu dansul la adresa de mail pe care am postat-o pe prima pagina, ori pe profilul de pe facebook, iar cei care-l cunoasteti din Bucuresti - presupun ca pe unii ii intalneste la biserica- ii puteti vorbi direct. Atunci cand va posta noul model de tabel de sustinere (caci, bineinteles.... sistemul s-a gandit sa mai puna o piedica celor care candideaza independent si au modificat forma lui in ultima clipa, dupa ce apucase sa stranga semnaturi....). Last edited by Adriana Cluj; 02.02.2014 at 18:01:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai stiu romanii ce e acela respect? Sau ei vad totul doar prin prisma banului, care face legea si in fata caruia te pleci?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, am avea multe de invatat de la Occidentali, dar nu de la UE. Fiecare cultura din Europa are ceva bun si de luat in seama. De exemplu germanii dupa razboi, au muncit pe gratis ptr. a isi ridica tara. Tot germanii cumpara si promoveaza mai intai produsele nemtesti, abia apoi cele straine. Grecii, care desi au probleme multe, nu isi calca in picioare tara si neamul. Si exemplele pot continua cu fiecare tara. Si tot asa, putem invata multe si de la rusi, bulgari, sarbi, chinezi etc. |
|