![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
Vezi rezultatele sondajului: La cine ne ducem sa ne tratam/ajutam? | |||
Preoti |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,33% |
Medici, psihologi,farmacisti |
4 | 16,67% |
Si la unii si la altii, sa conlucreze |
17 | 70,83% |
Altii (terapii alternative si alte solutii)-spuneti care |
1 | 4,17% |
Votători: 24. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si te-ai gandit ca ai sa afli asta, dintr-un sondaj ca cel de mai sus..
|
||||
|
||||
![]()
Imi incep postarea prin a-mi cere iertare, sunt un om sarac si prost,nu vreau nimic de la nimeni, dar daca a-si avea un leu in buzunar si merg la preot si-l rog sa ma spovedeasca ,va garantez ca o va face , daca cu acelasi leu merg la dentist cu o durere de masea si-l rog sa mi-o aline , nu v-a vrea ptr ca nu am destui bani si nu-mi ramane decit sa suport durerea si sa apelez la pastilute ieftine si la metode babesti….
|
|
|||
|
|||
![]()
Pricipiul de a merge la preot cu bani pentru a te spovedi e greșit. Preotul nu spovedește pentru bani, iar acela care ia bani la spovedit, din punctul meu de vedere, prezintă un semn de întrebare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pr. Rafail Noica - Pe cine sa alegem intre preot si psiholog?
https://soundcloud.com/radioot/preot-psiholog |
|
|||
|
|||
![]()
Toate vin de la Dumnezeu, rugaciunea e importanta, insa cand sunt intr-o stare grava de sanatate fizica merg la medic, apelez la medicina alternativa. Nu putem face exces de zel. Atunci cand efortul nostru conlucreaza cu credinta si rugaciunea la Domnul, bine sigur va fi. Dumnezeu poate trimite semne pentru noi prin medici sau intamplari care ne trimit in locuri unde ne putem trata o problema fizica. Iar legat de pretextul josnic prin care unii preoti spun ca aceasta catedrala a mintuirii neamului este spitalul de care natiunea are nevoie nu dovedeste decat parsivitatea si lacomia. Dumnezeu te ajuta si prin semenii tai. Iar faptul ca exista bani doldora in BOR, iar in sanatate abia se tin pe picioare unele spitale, unde personalul isi bate joc de oameni, este evident si in contrast flagrant cu faptul ca Dumnezeu nu a oferit unor asistenti dreptul de a batjocori alti oameni, dar nici un sistem in care Biserica este politizata!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu se dau bani la spovedanie, dar daca tot te-ai dus la biserica, lasi si un acatist, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum despre psihologi zice Parintele Paisie Aghioritul ca prin ei se golesc bisericile de credinciosi.
SI IN PLUS EU N-AM ZIS CA NU SE MAI MANTUIESC CI DOAR CA-SI POT PIERDE MANTUIREA.(nu e ca si cand ai fi facut o abatere DE LA DREAPTA CREDINTA ci sunt unele erezii la unii psihologi propovaduite) Last edited by IULIAN496; 05.02.2014 at 16:37:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Lași ce te lasă inima.
|
|