![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, limpede ca cele care il sustineau pe Petre Roman, ca deh...era "barbat bine"..
Oricum, au si barbatii dreptul lor la naivitate se pare, nu doar doamnele. Pardon, e "limpezime mintala". Pana una alta, dintre fani si votantii lui, imi spune si mie din ce isi intretine respectivul 9 copii, ca cv -ul e cam subtirel in privinta asta? Imi place ideea cu 9 copii, as vrea sa o pun si eu in practica dupa modelul Capsali, deci..?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 13:10:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Du-te si intreaba-l daca ai curiozitati de felul asta. Un ortodox ti-ar spune ca are Dumnezeu grija de toate. Ideea ca insinuati ca e ceva in neregula pentru ca are o gramada de copii arata de fapt ca intre voi si crestinism e o prapastie ca intre bogat si Lazar. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Sunt doar doi copii, nu e o performanta deosebita 3. Stiu, nu e nevoie. Citat:
Citat:
Vreau sa stiu, atata tot.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar daca ai ceva de spus, spune. Terminati cu insinuarile astea si terminati cu reprosurile, chiar si cand nu-s directe ci ascunse sub o masca, precum faceau inaintasii nostri securisti. Sa arunci cu noroi in cineva pentru ca are 9 copii sau 12 sau 20 este anticrestin. Daca stii ca a facut ceva rau, spune ce a facut. Daca nu, taci. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mdea, acum noii securisti tin discursuri moralizatoare de pe piedestalul impertinentei. Macar ai fost sincer cu inaintasii tai..
|
|||
|
|||
|
Se vede treaba ca nu stii ce e o insinuare. Ce am scris eu e un lucru real si care se poate verifica de catre oricine, cel putin in ceea ce te priveste.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gata mă creștinilor! Opriți-vă!
Analizați mai bine pe cei ce vor să ne reprezinte (sanchi) la Briucsel. BTW, Fani e d'acolo, nu vrea?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa fim seriosi. Iarasi, cred ca nimic nu vorbeste mai bine despre candidat ca sustinatorii lui. Binenteles, dupa el insusi. Cum nu-ti place de idolul lor, hop la condicutza, ba esti securist, ba ateu, ba etc. "Inaintasii" tai erau cu "dusmanii poporului". Se pare ca neo-legionarii nu dau dovada de exces de maniere in comparatie cu ei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 17:31:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Ce importanță are din ce-și întreține familia?
Sau, altfel spus: de ce are importanță din ce-și întreține familia?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ar putea fi un exemplu, pentru romanul de rand. Adica na, regizor (ce a regizat la viata lui si cum ii aduce asta bani in fiecare luna?) si publicist (imi deschid si eu blog, mai dau niste articole la tipart, imi da cineva bani pentru intretinut 9 copii?) si ..mai ce? Ca tot nu reusesc sa pricep si serios, chiar am nevoie sa stiu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 14:09:32. |
|
|