![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mda, se duse pe rapa si ultima scuza posibila.
. Oricum, fara insistenta ta de a "lamuri" lucrurile, Mirela, pierdeam o buna ocazie de a ne cruci ce o mai ajuns ortodoxia prin alte parti.. Macar lamureste-ne, biserica e romaneasca sau de ce Patriarhie tine?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 23:47:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Singura scuză posibilă, restul cad, cele ale Mirelei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Biserica e Americana, tine de OCA. La origini a fost a rusilor.
Eu tot cred ca treaba cu inactiv e valabila :) |
|
|
|||
|
|||
|
Mirela, mai uimesti cu diplomatia: ai aruncat pisica in curte la rusi, apoi te invoci pe tine... dar nu cred ca i-ai tinut lumanarea, ca sa fii sigura de afirmatie...
|
|
|
|||
|
|||
|
Alții ne uimesc cu .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Căsătoria celor doi nu implică nimic (moral, creștinesc)? Nu e împotriva firii omului?
|
|
|
||||
|
||||
|
N-am aruncat nicio pisică. :) doar am răspuns la întrebare, si am vrut să fie cât mai clar; aici e pagina de web : http://nycathedral.org/
De multe ori în mediul de aici se face referință la această catedrală ca Russian Orthodox Cathedral - de asta am menționat și eu. Last edited by mirela.t; 06.02.2014 at 05:14:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ba da, dar uite că sunt și excepții când se poate ca un homosexual să se împărtășească. Dar oricum, nu cred că e cazul să mai lungim discuția. Last edited by mirela.t; 06.02.2014 at 05:36:50. |
|
|