Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2014, 01:41:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Nu ar trebui să conteze calitățile. Ceea ce ți-a scris Alin am vrut să-ți scriu și eu, dar m-am abținut.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2014, 01:52:55
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

-conteaza si calitatile ca una este sa fii cuminte,credincioasa si sa-ti doresti sa ajungi la manastire cum vrea fata aceasta : Iulia Cristina, si alta este sa fii cu discoteca,baruri,fumat,droguri...si sa intri intr-un anturaj care sa te duca chiar spre o retea de prostitutie sau mai stiu eu ce; deci sunt diferente mari
-normal ca nu e bine sa dispara nici o fata

Last edited by antiecumenism; 15.02.2014 at 01:58:32.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2014, 02:04:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Deci, până la urmă, nu contează calitățile (fata drăguță) dacă normal e să nu dispară nimeni.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2014, 02:27:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-conteaza si calitatile ca una este sa fii cuminte,credincioasa si sa-ti doresti sa ajungi la manastire cum vrea fata aceasta : Iulia Cristina, si alta este sa fii cu discoteca,baruri,fumat,droguri...si sa intri intr-un anturaj care sa te duca chiar spre o retea de prostitutie sau mai stiu eu ce; deci sunt diferente mari
-normal ca nu e bine sa dispara nici o fata
Propun sa spunem cu totii o rugaciune pentru Iulia Cristina. Dumnezeu s-o ajute si sa o lumineze, ca sa fac a ceea ce e mai bine la varsta ei.
Nu avem noi de unde sti unde ii e locul: la manastire sau in lume. Sa-L lasam pe Dumnezeu sa o ajute in gasirea drumului ei.

P.S. Ceea ce nu mi-a placut in secventele vazute la TV, este ca familia ei foloseste prea mult timpul trecut atunci cand vorbeste despre Iulia: "ii placea sa, spunea" etc.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare