![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte, foarte bine punctat si argumentat, Ekaterina, felicitari! Iti sustin punctul de vedere:)
|
|||
|
|||
![]()
Da- intradevar, foarte bine argumentat!
Si am remarcat ca v-ati mai referit la un aspect foarte important- aceea stapanire de sine de care trebuie sa dea dovada un barbat. Iar aceasta stapanire de sine poate fi inteleasa-in cadrul acestui topic- sub doua aspecte -in primul rand, de a evita a avea relatii sexuale intamplatoare, cu cine se nimereste sau cu persoane abia cunoscute, in imprejurari dubioase -in al doilea rand, de a putea fi fidel unei singure persoane. Atat in sensul de a avea relatii intime dupa casatorie, dar si in sensul de a nu-ti insela sotia. Din aceasta cauza este bine ca inainte de a te casatori sa fii sigur-atat cat poate fi un om de sigur- ca intradevar o iubesti pe persoana cu care te casatoresti si ea are acceleasi sentimente. Daca aceasta conditie este indeplinita atunci va fi o casatorie reusita, si in acest caz, indiferent care ar fi tentatiile si imprejurarile, un barbat cu aceasta stapanire de sine nicioadata nu-si va insela sotia. |
|
|||
|
|||
![]()
Florinel, dar pricepusi ca stapinirea inseamna ca indiferent cat de mult ai impresia ca iubesti o femeie, sa te stapanesti de la intimitati cu ea, pana o iei de nevasta?
|
|||
|
|||
![]()
Domnule AlinB- ca sa va raspund sincer la intrebare- pana in prezent din pacate nu am intalnit nici o femeie care sa doreasca a nu avea relatii intime pana la casatorie! Dar daca voi cunoaste o astfel de fata , atunci cred ca as rezista sa-i respect dorinta si sa am rabdare.
Mai mult de atata nu stiu ce as putea sa va spun pe margine acestui subiect! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate am inteles nici nu prea ai cunoscut femei asa, in general, la modul personal-relational vorbind :) Oricum, si daca ar fi cum spui tu, n-ar trebui sa o aduci pe drumul cel bun inainte de casatorie? Ca dupa..mai slabe sperante si sa nu te certi pe urma cu Dumnezeu pentru alegerea ta cand ai sa vezi ca problemele femeii tale se intind dincolo de chestia cu "relatiile intime inainte de casatorie".
|
|||
|
|||
![]()
Extraordinar-cum aveti impresia ca le cunoasteti pe toate! Nu tin minte sa va cunosc de undeva-deci nu cred ca ati avea de unde sa stiti cate femei am cunoscut sau nu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu fac parte dintre alea care au pactuit inainte de nunta,cu un singur barbat, si acela e cel cu care m-am si casatorit, dar mie personal nu imi pare rau, pentru ca am facut-o dupa ce am gandit bine; si eram impreuna de ceva timp deja (si nu, nu am locuit impreun pana la nunta).
Dar nu incurajez pe nimeni sa o faca sau nu inainte de nunta. Inainte de inceperea vetii sexuale cu cineva trebuie luate muuulte lucruri in considerare. Cateva dintre ele> 1. Varsta ta si varsta lui. 2. Daca iti doresti cu adevarat sau vrei doar pentru ca te preseaza. 3. De cand sunteti impreuna, si ceva din istoricul relatiilor anterioare (cate au fost, daca au fost relatii care implicau si relatii trupesti, daca au fost, cum au fost, cat au durat etc - lucruri, care se pot intreba direct, in diferite ocazii). 4. Priviti putin s in viitor. Va vedeti cu persoana respectiva, nu va vedeti? Ati regreta daca nu ati ramane cu persoana respectiva etc. 5. Cum vaintelegeti, daca comunicati usor, daca va ajutati unul e altul, daca exista respect in relatie si altele asemenea. 6...Cel mai important, daca in caz de sarcina, el este dispus sa cresteti copilul impreuna si sa va casatoiti legal si religios sau daca el vrea avort. Valabil si vice versa, pentru ca mai exista si baieti/barbati de treaba si fete/femei care nu sunt de treaba. 7. Alte aspecte care te-ar putea ajuta in luarea une decizii in cunostiinta de cauza, rationala si care sa nu te afecteze in mod negativ pe viitor. Last edited by Corinusha; 25.02.2014 at 14:11:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur, nu direct dar s-a inteles destule.. Apogeul relatiilor tale cu femeile se pare ca a fost o singura relatie, si aia esuata pe jumatate, sau 3/4 ..depinde de interpretare..
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie | caty_deea | Nunta | 76 | 21.01.2013 11:57:04 |
Consecintele abuzurilor sexuale | AGabriela | Generalitati | 16 | 24.01.2012 12:24:00 |
Ceva legat de sex (mai ales inainte de casatorie) | StefanS | Generalitati | 65 | 23.02.2010 11:31:30 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|