Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2014, 20:30:32
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ei, hai, Mirela! Nu vinde castraveti gradinarului! Nu stiai de Tudor, dar stiai ca s-a retras de circa 6 ani...
In general ma gandesc inainte de a scrie si nu obisnuiesc sa fac lucruri care nu au sens si care nu dau nici un rezultat.
Ceea ce am spus eu are logica. Am vazut ca nu a postat de 6 ani, de aceea am zis ca s-a retras.
Vechi 21.02.2014, 20:45:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Ceea ce am spus eu are logica. Am vazut ca nu a postat de 6 ani, de aceea am zis ca s-a retras.
Ceea ce nu are logica, este ca ai sarit ca arsa... Sau are o logica...
Faptul ca Tudor nu a postat de mai multi ani, nu e sub nici o forma o dovada ca el nu mai e pe forum.
Vechi 21.02.2014, 20:49:42
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

n-am sarit ca arsa, doar te-am bagat in seama si ti-am raspuns la mesaj. dar in fine, am sa incerc sa evit "greseala" asta pe viitor.
Vechi 21.02.2014, 20:54:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
n-am sarit ca arsa, doar te-am bagat in seama si ti-am raspuns la mesaj. dar in fine, am sa incerc sa evit "greseala" asta pe viitor.
DA, chiar asa sa faci, cand practic nu ai nimic de spus! Multumesc!
Vechi 21.02.2014, 22:22:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

Veșnica replică de doi bani. Mai schimbă placa.
Vechi 22.02.2014, 00:43:33
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

In Romania ninge cu zapada chimica. Oamenii rai fac experimente pe Romania. Putini stiu de razboiul psihotronic.
Vechi 22.02.2014, 23:30:04
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
In Romania ninge cu zapada chimica. Oamenii rai fac experimente pe Romania. Putini stiu de razboiul psihotronic.
Unde?Cine ? Ce?
De unde stii acestea? Da-ne si nou sa citim ...
De ce neaparat li s-au pus pata pe Romania? Cumva povestea aia ca sunt romanii credinciosi si smeriti mai ceva decat orice natie sub soarele asta?

Eu as zice ca ultimele stiri sunt cele din Ukraina,oamenii mor...noua oare ne pasa?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 25.02.2014, 22:28:47
Parascheva16's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Unde?Cine ? Ce?
De unde stii acestea? Da-ne si nou sa citim ...
De ce neaparat li s-au pus pata pe Romania? Cumva povestea aia ca sunt romanii credinciosi si smeriti mai ceva decat orice natie sub soarele asta?

Eu as zice ca ultimele stiri sunt cele din Ukraina,oamenii mor...noua oare ne pasa?
Wow. Era o gluma. Ma mir ca ai luat asa in serios. :))

Mi s-a parut ca merge cu ideea ca e ceva ciudat ca raspunde Tudor si defapt e ptr. Admin, si de unde stie Mirela etc.
Vechi 25.02.2014, 22:40:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Wow. Era o gluma. Ma mir ca ai luat asa in serios. :))

Mi s-a parut ca merge cu ideea ca e ceva ciudat ca raspunde Tudor si defapt e ptr. Admin, si de unde stie Mirela etc.
Sa intelegem, Parascheva, ca tu raspunzi celor care te felicita de ziua ta, punand-o pe secretara sa transmita multumiri si sa se semneze cu numele ei in contul tau?!?
Chiar ma mir ca lumea nu pricepe ceva, ce e cu adevarat ciudat.
Si in cazul cand regele, sau o personalitate politica, sau un director, sau oricine altcineva, au de trimis un mesaj in numele lor, dar nefiind de fata semneaza o alta persoana, si atunci aceasta din urma se semneaza "pentru" cutare, nu "in loc de" cutare.
Vechi 25.02.2014, 23:30:04
Parascheva16's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sa intelegem, Parascheva, ca tu raspunzi celor care te felicita de ziua ta, punand-o pe secretara sa transmita multumiri si sa se semneze cu numele ei in contul tau?!?
Chiar ma mir ca lumea nu pricepe ceva, ce e cu adevarat ciudat.
Si in cazul cand regele, sau o personalitate politica, sau un director, sau oricine altcineva, au de trimis un mesaj in numele lor, dar nefiind de fata semneaza o alta persoana, si atunci aceasta din urma se semneaza "pentru" cutare, nu "in loc de" cutare.
Nu. Voriam doar sa mai destind atmosfera. Prea sunteti asa serioase. :)
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La Multi Ani ADMIN ! cristiboss56 Reguli generale de utilizare a forumului 49 01.01.2014 18:35:57
La multi ani ! Admin georgeval Generalitati 8 02.01.2009 17:31:10
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07