![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, Glykys. Niste prieteni s-au casa torit acum cativa ani, au facut si un bebe, apoi ea a facut Hodgkin si dupa vreo 2 ani de suferinta (coma, citostatice) asta vara a murit. Nu sti niciodata ce-ti rezerva viata...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin comparatie, ce s-a intamplat mai sus nici macar nu poate fi numit o intamplare nefericita. Macar el a ramas cu niste amintiri frumoase si un copil care sunt sigur ca il iubeste enorm si nici nu e la o varsta la care sa nu poate sa o ia de la capat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare ce decizie o fi luat inițiatoarea topicului ? Just curious.. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu care este parerea celor de profesie,dar eu stiu ca boala poate evolua spre depresie severa ,creeind tot felul de animozitati in familie sau ajungandu-se(Doamne-Fereste!) la sinucidere.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbind din experiență, pot spune că depresia este o expresie a unei vieți trăite departe de Dumnezeu. Poate dura și în perioada eforturilor de reîntoarcere la Tatăl ceresc (respectiv în sânul Bisericii, trăind poruncile Domnuluie etc.)... dar apoi ar trebui să dispară.
Am mai scris despre ce mi-a spus un părinte călugăr de la Antim, într-o perioadă prelungită de depresie (diagnosticată sub tot felul de denumiri de către "specialiști"): nu ești bolnavă Dumnezeu nu se face simțit în viața unui om o singură dată orice neascultare e mare/ gravă ascultă-l pe părintele duhovnic... Last edited by Annyta; 11.04.2014 at 09:04:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt nici împotriva medicinei, am fost mult timp la psiholog, și m-a ajutat. Dar în același timp și la Biserică. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca e tratata corespunzator nu are sanse sa evolueze spre epresie severa, iar cea severa daca e tratata corespunzator se poate ameliora. Sun tratament si sedinte de psihoterapie, depresia poate sa si dispara. E grav, dar nu atat de grav cum cred oamenii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am descoperit ce are, este vorba de schizofrenie cu depresie, cu acte in regula si tratament. E o forma destul de usoara cred din moment ce poate face serviciu (nici ala nu stiu cum il face). L-am confruntat cu ce medicamente ia si zice ca el e ok si ca doctorii sunt niste tampiti ca dau tratamente aiurea. Ca manifestare zicea f convins ca a fost urmarit de diferiti indivizi pe strada, aiureli fara sens etc., acum nu mai stiu ce idei mai are pt ca vrea familie si se ascunde. Am discutat cu diplomatie si calm ca despre casatorie nici nu poate fi vorba. Acum e mai delicat cu ruptura efectiva, ma astept sa reactioneze cu agresivitate si sa stea agatat de mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit ca cei care sufera de schizofrenie au halucinatii.
Mergeti mai departe ,nu deznadajduiti. Mi se pare ziditor acest articol scris de un preot: http://luminapentrucandeladinsuflet....ss.com/page/6/ Sunt mai multe articole la aceasta adresa ,citi pe acesta: "Una dintre minciunile cu un impact dezastruos asupra noastra este aceea ca in viata trebuie sa-ti cauti jumatatea" |
|