Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.04.2014, 23:57:27
catalois catalois is offline
Banned

Data înregistrării: 12.03.2014
Implicit

Rog pe cineva sa-mi explice cum se poate replica asa cum a facut "oaie cugetatoare", adica sa replic la fragmente partiale din ce a spus interlocutorul. Nu am mai fost pe forumuri pana acum si nu reusesc, spre rusinea mea, sa ma prind cum se face asta.
Vreau sa raspund mai multora in acest fel, deoarece nu pot da un raspuns unitar unei postari neunitare.
"oaie cugetatoare", chiar tie vreau sa-ti raspund, poate ma ajuti tu.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 00:11:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalois Vezi mesajul
Rog pe cineva sa-mi explice cum se poate replica asa cum a facut "oaie cugetatoare", adica sa replic la fragmente partiale din ce a spus interlocutorul. Nu am mai fost pe forumuri pana acum si nu reusesc, spre rusinea mea, sa ma prind cum se face asta.
Vreau sa raspund mai multora in acest fel, deoarece nu pot da un raspuns unitar unei postari neunitare.
Trebuie sa faci un pic de copy paste adaugand " [ quote=user;numar] la inceputul fiecarei citari si "[/quote ]" la sfarsitul fiecarei citari.

Exemplu : "[ quote=catalois;555403]Rog pe cineva sa-mi explice cum se poate replica asa cum a facut "oaie cugetatoare" [/quote ]"

Sub chestia asta scrii raspunsul

"[ quote=catalois;555403] Nu am mai fost pe forumuri pana acum si nu reusesc, spre rusinea mea, sa ma prind cum se face asta. [/quote ]"

Iar, sub chestia asta scrii raspunsul. Sunt niste spatii goale pe care le-am pus eu pentru a-ti putea arata cum se face, dar tu foloseste doar copy paste.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 09:38:26
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Dacă în opțiunile utilizatorului (în contul tău) ai bifat modul de editare avansat, atunci trebuie să ai deasupra ferestrei de text (când scrii un mesaj) o bară de unelte. Selectezi textul pe care vrei să-l citezi iar apoi apeși pictograma corespunzătoare pentru citare (prima la stânga semnului #).

Last edited by CristianR; 05.04.2014 at 09:46:50.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 22:22:07
Banned

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dacă în opțiunile utilizatorului (în contul tău) ai bifat modul de editare avansat, atunci trebuie să ai deasupra ferestrei de text (când scrii un mesaj) o bară de unelte.
Selectezi textul pe care vrei să-l citezi iar apoi apeși pictograma corespunzătoare pentru citare (prima la stânga semnului #).
Proba cu citate..
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 22:30:33
Banned

Implicit

[quote=CristianR;555455]
Citat:
Dacă în opțiunile utilizatorului
Proba 2, ca 1 nu a mers..
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 22:33:10
Banned

Implicit

Hai ca merge. Vad ca trebuie sa si sterg restul.. Mai incerc. va rog suportati stangaciile
Reply With Quote
Vechi 05.04.2014, 22:53:57
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
Hai ca merge. Vad ca trebuie sa si sterg restul.. Mai incerc. va rog suportati stangaciile
Mate, fizica..si romana...
Reply With Quote
Vechi 07.04.2014, 21:01:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Mate, fizica..si romana...
Stimata doamna, ati putea sa va vedeti de barnele proprii, nu de paiele mele. Nu eu am inceput sa intep oamenii pe forum cu acuzatii scoase din neant (deoarece atata vreme cat nu argumentati, sunt din neant). Va indemn sa deschideti un topic despre membrii care nu stiu matematica, fizica si sunt agramati. Nu ati dorit nici macar o secunda sa imi raspundeti ca sa ma luminati, ci ati dorit doar sa ma trimiteti la colt.
Dar acum ati reusit! Fix la subiectul topicului: nou venitii in credinta nu stiu limba Romana!
Va multumesc! Sunteti aproape superba!

Mult succes in judecarea oamenilor...
Reply With Quote
Vechi 07.04.2014, 21:08:03
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
Fix la subiectul topicului: nou venitii in credinta nu stiu limba Romana!
Oare vă referiți la mesajele mele de primire ale unui alt nou venit? :-)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare