![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
S-a mai spus, și dacă nu s-a mai spus o repet :) :
Compatibilitatea linux-ului cu programele din windows este relativă. Emulatoarele, din câte știu (nu foarte multe și sper să fiu contrazis), nu pot face tot. Nu poți rula, de exemplu, Quark, Adobe sau Corel pe Linux. |
|
||||
|
||||
![]()
... Acum o să-mi spună cineva că există Gimp, Scribus, Inkscape ș.a.m.d. Apoi o să vină antiecumenism care va spune...
Scuzați, am deviat; nu ăsta era subiectul. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@antiecumenism:
... care va spune că nu poți înlocui programele profesionale consacrate (Microsoft, Adobe, Corel) cu cele open-source, din cauză că formatele în care salvezi fișierele nu sunt inter-schimbabile, ți se cer fișiere doc, cdr, qxp, indd ș.a.m.d. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau in Android, Andropen. No kidding. |
|
||||
|
||||
![]()
În cazul meu nu se poate, cel puțin deocamdată. Colaboratorii mei lucrează cu programele pe care le-am menționat. Trebuie întâi să-i schimb pe ei (pe colaboratori).
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate, incearca macar de proba Kingsoft Office. Sa imi spui daca poate sau nu sa creeze, deschida si editeze formate MO.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum va veni bunul nostru coleg din Braila, si ne va mustra ca folosim uindous piratat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-nu le poti folosi si nu exista echivalent care sa se ridice la nivelul lor.. -si nu cred ca Libre office Sau Kingsoft office se ridica la nivelul lui office 2013 ,nici macar la nivelul lui office 2010 nu cred.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|