![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() ![]() În municipiul Câmpina se va desfășura sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând de la orele 15.00, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, procesiunea din ajunul praznicului Intrarea Domnului în Ierusalim, după cum informează Sectorul Cultural și Comunicații media al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Manifestările vor începe la Biserica Sfânta Treime, prin săvârșirea Vecerniei Mari de la orele 15.00; se va pleca în procesiune pe traseul: strada Mihai Eminescu, strada Republicii, strada Mihail Kogălniceanu, bulevardul Carol I, strada Nicolae Bălcescu, strada Câmpului, strada Mioriței, aleea Nucilor. Se va face o oprire la Biserica Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, procesiunea urmând a se încheia la Biserica Sfântul Nicolae – Slobozia, unde se vor rosti ectenia de mulțumire și rugăciunea de sfințire a icoanelor și de binecuvântare a pelerinilor. La final, Părintele Protopop Dumitru Costică va rosti un cuvânt de învățătură.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|