![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
trebui topic separat. Intrebarea este:ce intelegi prin "cei alesi " ? Citat:
Cum vad eu , in contextul de astazi, Apocalipsa.Sigur altii poata s-o vada diferit.E dreptul lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inteleg prin ,,cei alesi''? Inteleg ca este vorba despre cei alesi sa ne informaeze corect si care tac pentru ca asa li se spune. Last edited by antoniap; 09.04.2014 at 20:06:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pt ca si ei la randul lor vor slabi in credinta. Mi-e imi este sa nu se modifice Sfanta Liturghie, si cand o sa te duci la biserica sa auzi alte forma a cuvintelor sau unele cuvinte chiar inlocuite. Desi chestia asta pare a fi intr-un viitor indepartat, totusi "exercitii" pentru modificarea unei rugacini deja s-au facut. Este vorba despre rugaciunea Tatal Nostru. http://www.romaniapress.ro/rugaciune...ru-modificata/ Modificarea este minora si nu pare la prima vedere a fi importanta. Insa asta este tehnica pasilor marunti, exact cum pui o broasca in apa si lasi apa sa se incalzeasca. In plus, cuvintele unei rugaciuni nu sunt puse la intamplare.Se stie ca (virgula) cuvantul are putere. |
|