Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2014, 12:36:32
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Corinusha, de bine ce ai terminat-o cu psihologia, nu ai fost in stare sa ne dai nici macar un exemplu de psiholog recunoscut care sa afirme cu subiect si predicat ca acea ramura a psihologiei pe care el o reprezinta ar recunoaste ca omul ar avea suflet ... nu prea te ajuta netul, nu-i asa ?
Omule, psihologia nu recunoaste prezenta sufletului, dar nici nu o naga. Pur si simplu nu s-au gasit dovezi in privinta asta. Asta nu inseamna ca unii psihologi (oameni) nu ar crede in suflet.
Greu, asa-i?
teoretic psihologie = stiinta sufletului, practic nu s-a gasit "sediul" sufletului, de aceea nu se poat spune aca el exista sau nu in realitate. Dar se poate filozofa pe tema asta mult si bine; insa nu exsta dovezi concrete care sa spun exact: da, exista au nu, nu exista.

ps: nu am terminat-o cu psihologia: consilierea si psihoterpia e o ramura a psihologiei. Vad ca nici pe tine nu te ajuta netul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Interconfesionalitate" in aceeasi credinta praxis Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 0 18.11.2008 12:42:40