![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce te întrebi(contestezi)?
|
||||
|
||||
![]()
Am senzația că numai pe la unele mănăstiri se mai practică sportul ăsta. Cred că e ca regula postului lung fără ulei pe care mulți o ignoră pe motiv că e foatre aspră, destinată numai celor îmbunătățiți care chiar pot să se abțină.
Tu ții astea două zile? Dacă da și simți că răspunzîndu-mi afirmativ te lauzi, mai bine alege să nu răspunzi.
|
||||
|
||||
![]()
Eu astazi am facut o prostie...
Incercand ca de fiecare data sa tin post negru in Vinerea Mare(fara prea mare success, de fiecare data)m-am slabit ata de tare incat nici nu m-am mai putut scula din pat sa merg la Prohod. Daca faceam totul cu masura si mancam putin caci doar imi cunosc felul lesinat,as fi putut merge la Denia Prohodului linistita si m-as fi bucurat duhovniceste mai mult sa fiu prezenta in biserica decat acasa in pat. Altii ce parere au?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-ti dea vointa si rabdare ca s-o faci. Ce spune Hristos: "Fara Mine nu puteti face nimic" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si asa nu a fost post negru pur,am mancat paine si am baut apa. Multumesc pt raspuns.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DA,imi amintesc ca mi-ai spus. Am gresit ca azi nemancata am mers destul de mult pe jos sau cu bicicleta in loc sa-mi conserv energia.
|
||||
|
||||
![]()
Ceva de genul http://www.synevo.ro/teste-toxicolog...ormatii-utile/ . Doctorul tău îți poate spune mai multe despre problema intoxicării. Eu ți-am oferit doar soluția. :)
Dacă ești curioasă: http://www.scribd.com/doc/71831707/A...i-Toxicologice .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 01:38:17 |
Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 15:39:27 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 13:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|