Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2014, 18:33:04
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FearGod Vezi mesajul
Eu nu am spus sau pretins ca sunt vreun invatat in teologie,asta si astept de la tine sa ma corectezi,sa vii cu argumente cu dovezi,
Nu. Nu te intereseaza argumentele. Tu "stii" deja ce e bine si ce e rau. Tie ti se pare normal ca tu sa poti gresi, sa faci ce vrei, sa nu iti dai interesul pentru Biserica, sa astepti sa te "invete" altii nu sa te straduiesti singur, sa primesti ajutor atunci cand ai nevoie (de orice natura), dar preotii sa traiesca din salarii mizere de 600 de lei si daca se poate sa cerseasca la coltul strazii.

Citat:
de aia esti platit(in cazul in care esti preot)
Nu sunt preot.

Citat:
preotii au de a face cu oameni nepregatiti,
Exista doua categorii de oameni nepregatiti:
1. Cei care nu au acces si au nevoie de mai multa atentie si mai mult efort in catehizare.
2. Cei care vor sa le pice din cer, nu vor sa faca efort si pentru asta fiecare va trebuie sa raspunda. Nu doar preotul.

Citat:
noi aia care cotizam cu bani la salariu dumneavoastra asteptam argumente,ce e rau in asta??
E rau pentru ca vezi preotul ca pe un functionar care trebuie sa stea la dispozitia ta.

Citat:
ca mine sunt milioane in tara asta,adica noi nu avem voie sa primim raspunsuri ci doar sa fim obedienti??
Stai linistit ca inca nu i-am vazut pe cei obedienti. Cam ce astepti? Stii cati preoti sunt? Stii cati "credinciosi"? Cum vrei sa ajunga un preot la atatia oameni? Daca s-ar pune problema cresterii nr de preoti tot tu ai fi cel nemultumit ca trebuie sa "intretii" atatia preoti. Dar nici pe la biserica nu vrei sa dai. Repet, preotul nu este un functionar la dispozitia ta. Este la dispozitia ta atat timp cat arati interes, deschidere si faci un efort.

Citat:
Eu asta observ in ziua de azi ca se pun piedici,oamenii cand li se cer bani isi pierd credinta in Evanghelie si in D-zeu
Nu pierd ce nu au avut. Cel pe care il intereseaza banul nu are credinta, are superstitie.

Citat:
Mai omule stii ceva eu pot sa ma rog si singur nu am nevoie de intermediari
Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Pot sa ghicesc? In perceptia ta nu este nevoie de preot pentru a ajunge la Dumnezeu?
Citat:
Ghicesti gresit,chiar este nevoie de preot,
Uite ca totusi nu am gresit.

Citat:
Daca nu ma credeti intrati pe forumurile din Romania sa vedeti ca sunt sute de subiecte pe aceeasi tema adica banii
De asta este lumea plina de "sfinti".

Thread Tools
Moduri de afișare