Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2014, 21:43:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Mda... Ma deranjeaza oarecum faptul ca eu imi expun "problema" sufleteasca intr-un loc public plina de incredere ca doar este un forum Crestinesc si primesc atatea raspunsuri ca niste ghionturi. Si sincer nu cred ca ar trebui sa iti bati joc de visele mele oricat de "romanticoase" ti s-ar parea. Ai stiut sa observi unele lucruri dar esentialul nu!
Si nu crezi ca ar putea tie sa-ti scape esentialul si altii ti l-au subliniat deja?
Tocmai pentru ca este "Crestinesc" ti s-a facut si observatia in cauza, observatie care preferi sa o ocolesti.
Vechi 08.05.2014, 08:12:28
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
dupa intalnire l-am intrebat ce crede despre mine, printr-un mesaj, obisnuiesc sa intrb oamenii ce cred despre mine
Daca ar proceda asa o fata cu mine ar fi evident ca este complexata de ceva, ca s-au acumulat frustrari si ca este foarte nesigura. Nu cred ca m-ar tenta sa mai incerc ceva.
Nu e vorba ca “barbatii vor femei sigure pe ele”, ci mai degraba “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate”.

Citat:
sunt extrem de timida si cred ca asta ma face sa par urata

Nu exista asa ceva. Cu siguranta increderea in sine ii da unei persoane o alta “aura”, are charisma, dar timiditatea nu schimba aspectul fizic si nu face pe cineva urat. Asta este idee autoindusa.
Citat:
Visez mult cu ochii deschisi, cand nu sunt suparata inainte de culcare, imi imaginez cum el ma tine in brate, sau cand nu ma simt bine ca are grija de mine. Cateodata vorbesc si cu Ingerul meu pazitor si imi imaginez ca ma incurajeaza....
Optimismul este un lucru bun. A trai cu capul in nori, neancorat in realitate este un lucru catastrofal.
Si ce se va intampla daca totusi nu or sa iasa lucrurile ca in vis? Ce se va intampla in cazul nefericit (iti doresc sa nu fie cazul, dar este posibil) in care la 40 de ani ai sa fii singura?
Vechi 08.05.2014, 19:10:57
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca ar proceda asa o fata cu mine ar fi evident ca este complexata de ceva, ca s-au acumulat frustrari si ca este foarte nesigura. Nu cred ca m-ar tenta sa mai incerc ceva.
Nu e vorba ca “barbatii vor femei sigure pe ele”, ci mai degraba “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate”.

Nu exista asa ceva. Cu siguranta increderea in sine ii da unei persoane o alta “aura”, are charisma, dar timiditatea nu schimba aspectul fizic si nu face pe cineva urat. Asta este idee autoindusa.

Optimismul este un lucru bun. A trai cu capul in nori, neancorat in realitate este un lucru catastrofal.
Si ce se va intampla daca totusi nu or sa iasa lucrurile ca in vis? Ce se va intampla in cazul nefericit (iti doresc sa nu fie cazul, dar este posibil) in care la 40 de ani ai sa fii singura?
Exact, poate este complexata. Si tu ca barbat ar trebui sa o ajuti sa treaca peste asta daca esti un om asa cum trebuie sa fii. Sau esti cumva omul perfect? Nu ai nici-o rezerva? Nu ai temerii? Ma indoiesc! Cat despre generalizarea ta nu isi are rostul. Un barbat care nu imi accepta slabiciunile si anumite stari pe care unii barbati nu le vor intelege niciodata cu siguranta nu ma merita nici in cele mai bune momente ale mele. Eu vreau doar pe cineva ca si mine, si nu cred ca sunt atat de deosebita sa nu am un corespondent in varianta masculina. Si da, eu vreau un barbat care sa ma sprijine moral foarte mult si care sa fie sensibil, iar un astfel de barbat nu se incadreaza in oala ta: “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate” iar acesta te asigur ca exista. Nu de multe ori i-am auzit pe prietenii mei ca ei ar proteja o femeie care se simte nesigura si ar coplesi-o cu complimente daca ar simti-o complexata. P.S: Nu voi fi singura la 40 de ani pentru ca voi ADOPTA un copil in cazul acela. Acum spune-mi cat de tare o sa ma judece Dumnezeu pentru asta! :)
Vechi 07.05.2014, 00:28:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
O data un baiat asa m-a abordat: "Vrei sa ne cunoastem in vederea casatoriei? Eu sunt in ultimul an la Teologie si vreau sa fiu preot si trebuie sa ma casatoresc." Adica sa ne luam repede numai ca sa fie el preot. Nu mi-a placut de el si de felul in care aborda lucrurile in primul rand. Asa a sunat ca si cum el vrea o sotie ca pe un obiect de care are nevoie sa poata fi preot si nu conta nimic altceva, nicidecum pentru iubire. El deja ma vedea ca merg in orasul in care locuia el sa stau acolo. Chiar daca nu aveam nimic incepea sa imi vorbeasca despre relatii intime atunci cand va fi preot, despre perioadele interzise, cele de post s.a.m.d cand eu nici nu am adus subiectul in discutie. Nu mi-a placut deloc! Ulterior s-a casatorit foarte repede cu o fata cunoscuta de foarte putin timp.
Dar ceva concret, serios, aveai sa-i reprosezi?
Pentru ca, cine stie, poate aia a fost sansa vietii tale.

Last edited by AlinB; 07.05.2014 at 00:32:28.
Vechi 07.05.2014, 07:10:50
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
, dar eu nu inteleg de ce omul de langa mine care are tot doi ochi ca mine, doua urechi, doua maini s.a.m.d are o pereche si eu nu?
Pentru ca Dumnezeu pentru fiecare are un drum stabilit.Dumnezeu stie inaintea noastra ce vrem si ce dorinte avem, si doreste sa ne puna
intotdeauna pe drumul cel drept.Eu cred ca in cazul tau problema este
lipsa rabdarii de a-ti intalni perechea.Vezi ca toata lumea din jurul tau
isi face o casnicie, ba chiar si aia "raii" reusesc acest lucru si culmea
unora dintre ei le merge si bine.Si atunci te apuca desnadejdea ca nu
intelegi de ce unora care dau in gropi mai tot timpul, le este ingaduit
de Sus sa-si faca o casnicie , iar tie nu, si incepi uso-usor sa intrii in
depresie si nu mai stii pe unde s-o apuci. Este adevarat sau nu ca ai aceste stari ?

PS:am observat ca pomenesti de "noroc".Asta este numele unei capetenii diavolesti.
In numele lui se sacrificau pruncii in ritualurile pagane.In ziua de azi el este demonul avorturilor.
(la timpuri moderne, metode moderne)
Inlocuieste "noroc" cu "Doamne ajuta". :D

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ei, nu-i chiar asa.O femeie isi da seama daca barbatul din fata ei
este bun pentru ea (din toate punctele de vedere), intelegi ? :D

Last edited by oaie_cugetatoare; 07.05.2014 at 07:13:13.
Vechi 07.05.2014, 08:53:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul

aici iti dau dreptate!
Vechi 07.05.2014, 19:41:12
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Sa fim seriosi: in cazul relatiilor care functioneaza femeile isi dau seama, iar in cazul celor care nu merg nu isi da seama.
Astea sunt povesti. Si in alegerea partenerului se fac greseli ca in luarea oricarei decizii. Totul este sa ti-o asumi si sa iti duci crucea.
Vechi 07.05.2014, 19:25:31
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar ceva concret, serios, aveai sa-i reprosezi?
Da, nu imi placea de el cum arata. Nu era urat dar era foarte plinut si eu sunt foarte slaba. Nu ne-am fi potrivit. Eu cred foarte mult in faptul ca atunci cand intalnesti persoana potrivita simti. Adica simti ceva deosebit de frumos, ori eu nu am simtit nimic in legatura cu el si nici macar faptul ca s-a casatorit ulterior nu m-a afectat. Cat despre sansa vietii mele, eu nu imi pot imagina o casatorie lipsita de dragoste, adica sa nu te casatoresti din dragoste, pentru ca asta ar fi insemnat in cazul meu si apoi casnicia implica si alte lucruri si nu as fi putut... Deci, ar fi fost (poate) sansa vietii mele daca as fi fost interesata de o viata tihnita, fara griji, doar as fi fost preoteasa... si imi permit sa afirm ca d-soara ce ii este actual sotie, mult mai tanara decat el, asta a si urmarit. Si apoi am dreptul sa aleg nu? Nu merg pe principiul "primul venit, primul servit".
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare