![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai pentru ca este "Crestinesc" ti s-a facut si observatia in cauza, observatie care preferi sa o ocolesti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e vorba ca “barbatii vor femei sigure pe ele”, ci mai degraba “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate”. Nu exista asa ceva. Cu siguranta increderea in sine ii da unei persoane o alta “aura”, are charisma, dar timiditatea nu schimba aspectul fizic si nu face pe cineva urat. Asta este idee autoindusa. Citat:
Si ce se va intampla daca totusi nu or sa iasa lucrurile ca in vis? Ce se va intampla in cazul nefericit (iti doresc sa nu fie cazul, dar este posibil) in care la 40 de ani ai sa fii singura?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca, cine stie, poate aia a fost sansa vietii tale.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.05.2014 at 00:32:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intotdeauna pe drumul cel drept.Eu cred ca in cazul tau problema este lipsa rabdarii de a-ti intalni perechea.Vezi ca toata lumea din jurul tau isi face o casnicie, ba chiar si aia "raii" reusesc acest lucru si culmea unora dintre ei le merge si bine.Si atunci te apuca desnadejdea ca nu intelegi de ce unora care dau in gropi mai tot timpul, le este ingaduit de Sus sa-si faca o casnicie , iar tie nu, si incepi uso-usor sa intrii in depresie si nu mai stii pe unde s-o apuci. Este adevarat sau nu ca ai aceste stari ? PS:am observat ca pomenesti de "noroc".Asta este numele unei capetenii diavolesti. In numele lui se sacrificau pruncii in ritualurile pagane.In ziua de azi el este demonul avorturilor. (la timpuri moderne, metode moderne) Inlocuieste "noroc" cu "Doamne ajuta". :D Ei, nu-i chiar asa.O femeie isi da seama daca barbatul din fata ei este bun pentru ea (din toate punctele de vedere), intelegi ? :D Last edited by oaie_cugetatoare; 07.05.2014 at 07:13:13. |
|
||||
|
||||
![]()
aici iti dau dreptate!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astea sunt povesti. Si in alegerea partenerului se fac greseli ca in luarea oricarei decizii. Totul este sa ti-o asumi si sa iti duci crucea.
|
|||
|
|||
![]()
Da, nu imi placea de el cum arata. Nu era urat dar era foarte plinut si eu sunt foarte slaba. Nu ne-am fi potrivit. Eu cred foarte mult in faptul ca atunci cand intalnesti persoana potrivita simti. Adica simti ceva deosebit de frumos, ori eu nu am simtit nimic in legatura cu el si nici macar faptul ca s-a casatorit ulterior nu m-a afectat. Cat despre sansa vietii mele, eu nu imi pot imagina o casatorie lipsita de dragoste, adica sa nu te casatoresti din dragoste, pentru ca asta ar fi insemnat in cazul meu si apoi casnicia implica si alte lucruri si nu as fi putut... Deci, ar fi fost (poate) sansa vietii mele daca as fi fost interesata de o viata tihnita, fara griji, doar as fi fost preoteasa... si imi permit sa afirm ca d-soara ce ii este actual sotie, mult mai tanara decat el, asta a si urmarit. Si apoi am dreptul sa aleg nu? Nu merg pe principiul "primul venit, primul servit".
|
|