![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am spus are o problema in felul in care se raportaza si intelege credinta si invataturile Bisericii si o alta problema ca nu intelege ca situatiile de ordin duhovnicesc se "trateaza" la duhovnic. Deja am obsesii ca altii care repeta pe orice topic aceeasi idee, pentru ca repet si eu asta, dar ea cauta de fapt o "solutie magica" pentru ceea ce percepe ea ca fiind cea mai mare problema a ei. Si daca "solutia" ar veni de la martorii lui Iehova, de exemplu, ar imbratisa-o fara rezerve.
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ai scris ceva Luci? Ca nu imi mai apare nimic de la tine. :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi asta este impresia ta, chiar nu intentionez sa intru in clinciuri cu tine. Astea sunt de fapt refulari si manifestari ale frustrarilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
20 de ani omul este deja matur( sa nu mai vorbim ca femeile se maturizeaza si mai repede) si fiecare om stie ce a gresit si ce nu a gresit in viata sa.Stie la ce sa renunte si ce sa indrepte.Problema este ca nu stie cum sa faca asta si de aceea cauta raspunsuri.Un om cauta raspunsuri atunci cand isi pune intrebari.Si isi pune intrebari atunci cand are probleme.Si are probleme cand stie ca undeva a gresit. Iar in momentul cand ai probleme stii bine ca ai gresit, dar nu stii unde ai gresit. Citat:
este una din ordin duhovnicesc, si vrei sa rezolvi problema fie ca vrei fie ca nu vrei vei ajunge la duhovnic.Cine vrea sa rezolve o problema va da pana la urma de cauza ei.E doar o chestiune de timp. Citat:
si in cele din urma ar ajunge la duhovnic.E drept ca in cazul acesta si-ar incarca la cruce mult mai mult, pentru cei care isi leapada credinta, trebuie canon pe masura si multa pocainta. Luciane nu-ti fa probleme, cine este scris in cartea vietii, la timpul necesar, Dumnezeu ii va chema inapoi.La Glasul Sau oile Sale ratacite vor auzi si se vor strange.Faptul ca Dumnezeu te poate chema cu vorba sau printr-un anumit eveniment ce ti se intampla in viata, este altceva. Last edited by oaie_cugetatoare; 09.05.2014 at 20:36:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Da... strict pe subiect, nimeni nimic? Sincer nu credeam ca o sa se ajunga la alte chestii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici noi nu credeam =)) Dar uite...deh.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din pacate fotografia cu tine nu am vazut-o, iar in legatura cu ce a zis AlinB: aici eu nu il judec, si e bine sa nu te afecteze ce a zis x sau y, iar cu "gura lumii"- pai sa vezi intr-un oras mic ca Husul unde fiecare se stie cu fiecare si "radio sant" functioneaza ireprosabil! Nicioadata nu trebuie sa te afecteze ce zice lumea, deoarece lumea nicioadata sau foarte rar te-ar ajuta la greu! |
|
|||
|
|||
![]()
V-am atasat o poza cu mine si nu ca sa ma laud. Cine stie, poate cunoasteti putina psihologie sau bazandu-va pe intuitie va ve-ti schimba parerea despre mine.
Last edited by Ana Tr.; 11.05.2014 at 00:09:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce pot spune- draguta! Cu psihologia aici trebuie sa recunosc ca nu ma pricep prea bine! Parerea nu am de ce sa mi-o schimb- pe baza a ce ati spus si postat v-am spus cum vad si cum cred eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, multumesc. Am simtit asta inainte sa creez subiectul acesta.
|
|