![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Omul probabil a avut o simpatie persoanala de care nu era constient, in acea perioada, ca vine in conflict cu invatatura Bisericii. E ca si cand ai spune ca talharul de pe cruce a fost un rebel, a legitimat talharia, impotriva invataturii lui Iisus, doar pentru ca o perioada din viata sa, a fost talhar iar daca Iisus i-a promis ca va fi in rai, a acceptat, tacit, ca talharii pot intra in rai, pur si simplu. Si eu am avut o perioada in care am fost impresiona de Francisc de Assisi. Dar era o perioada in care nu aveam acces la prea multe materiale vizavi de ce este ortodoxia si cum se diferentiaza de asanumitele "confesiuni crestine". Citat:
Asta din gama de strategii tipic newage, pentru a anihila obiectiile de ordin religios aduse la yoga, profesorii MISA nu zic ca e rau crestinismul, ci doar ca trebuie inteles altfel. Iisus e ok, dar nu ca singur Dumnezeu adevarat, ci ca un guru printre multi altii. Nu a murit si a inviat, ci doar si-a inscenat moartea, ca fakirii indieni. Etc. Citat:
Pentru ca tu le-ai plasat acolo, si le spui pereti frumos decorati.