Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2014, 21:14:25
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Creationismul n-a fost demonstrat gresit. Cel prin care pamantul are 6000 de ani ,da ,de nenumarate ori. Dar nu stie nimeni cum a aparut universul acum 13.7 miliarde de ani. Eu personal cred ca exista o forta externa care a ajutat la aceasta creatie, si pe aceea o numesc Dumnezeu.

Big Bangul este teoria prin care se explica expansiunea universului, radiatiile cosmice si alte lucruri, nicidecum nu descrie aparitia initiala a universului, si cum de a ajuns el sa se intample, ci doar dezvoltarea lui de dupa acel punct de inceput.
OK, am inteles pana la urma cum gandesti si la ce forta ("Dumnezeu" in mintea ta) te raportezi.
Te rog sa ma scuzi dar cred ca am treburi mai importante decat sa incerc sa te conving ca este gresit cum gandesti.

Propun sa revenim la subiectul topicului.

Acum daca tot ai admis ca gravitatia ca teorie este posibil sa fie gresita, ca ea se manifesta diferit la nivel micro fata de macro, ca este posibil ca in univers (notiunea de gravitatie) sa fie total diferita de orice teorie imaginata pana acum, pentu mine este suficient.

Forta trinitatii lui Dumnezeu (Tatal, Fiul si Duhul Sfant) este singura explicatie folositoare pentru un crestin ortodox atunci cand vine vorba de cosmologia crestina. Prostiile astea cu gravitatia care misca planetele si toata astrofizica aferenta sunt doar povesti SF de adormit vigilenta celor care mai cred inca in Dumnezeul la care se inchina ortodocsii.

Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 21:18:08.

Thread Tools
Moduri de afișare