![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta e credința sectară care vorbește împotriva botezului pruncilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugati-va Sfintul Rosariu.
E o rugaciune binecuvintata de Dumnezeu pentru rugaciunile Sfintei Fecioare. Si eu pun marturie pentru harul primit pentru rugaciunile Sfintei Feciaore. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand argumentele s-au terminat..
|
||||
|
||||
![]()
S-au terminat argumentele? Care argumente? Nu a avut nici un argument.
Desi i-am atras atentia ca nu vorbeste corect si i-am spus care e forma corect continua cu agramatismele. Habar nu are atat invatatura ortodoxa, cat si cea catolica.
|
|||
|
|||
![]()
De multe ori cei care stau mult in strainatate mai uita sa scrie corect, deci nu ar trebui sa judecam pe baza asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se vorbeste de nici un Botez de nici o Mirungere nimic sau poate greșește Biblia...mda așa credeam și eu învățături omenești. Dacă un hindus crede si-L mărturisește pe Hristos nu mai e hindus e creștin. Chiar nu înțeleg ce încercați să spuneți. Cum să fie și hindus și creștin? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da am...Cina Domnului...singura sarbatoare pe care Isus ne-a spus s-o tinem in pomenirea Lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel, cine nu se boteaza cu apa si Duh Sfant nu se mantuieste. Asadar un om daca doar crede, Sola Fide a lui Luther, merge linistit in Iad, ca nici nu s-a boteaza si nici nu a manca Trupul si Sangele Domnului. Nu-i asa ca Sola Fide protestanta nu are nicio legatura cu crestinismul si Sfanta Scriptura? |
|