Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2014, 13:08:54
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Cam da, e pacat:-) . Pt ca te distrage de la activitatile cotidiene chiar si de la lucru... prefer sa pierd vre,ea cu voi pe aici sau pe altd site-uri decat sa-mi vad de treaba. Si asa mi se scarbise de problemele vietii cotidiene, acum am gasit o posibilitate de evadare, dar nu rezolva nimic, pt ca ele nu dispar, doar ca mi-e mie si mai greu sa le fac fata . Destul ca nu mai fac fata si la clienti si l receptia marfii, si la acte, si la casa, daca ma mai preocupa si comunicarea in spatiul virtual a problemelor personale, pt ca mai am si eu o viats afara de munca, spre dezamagirea unora, cred ca ma paste un "burnout"( scuze nu stiu pe romaneste). De ce credeti ca-mi ia juma' de zi sa scriu un mesaj, ca nu stiu tasta? Sau ca ntre timp trebuie sa si "servesc patria"? Mai si intreaba cate unii ce fac acolo, ma joc? ( unde mai pui capt a spala un blid, o ceasca, sau sa fac o cafea, tb sa fac vreo 3 drumuri ce putin pana-n spate, nu-i de mirare ca ajung obosita acasa, ma mir insa ca-s asa grasa:-) ); deci, in concluzie, eram mai eficienta si la munca si acasa fara net:-) .

Last edited by fallen; 04.06.2014 at 19:14:58.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare